De perfecte basic outfit

Perfecte basics zijn een musthave voor iedere vrouw! Heb je geen tijd (of zin) om te shoppen in de stad, door een drukke baan of kids? Met een paar muisklikken koop je bij www.perfectlybasics.nl de basisartikelen die niet in je kledingkast mogen ontbreken.

Perfectly Basics heeft een collectie samengesteld met onmisbare trendy items met
een goede pasvorm, luxueuze, hoogwaardige materialen en mooie kleuren. De zorgvuldig uitgekozen merken zijn onderling qua kleding en accessoires perfect te mixen en te matchen. Maar weet je nog niet precies hoe je al deze leuke kleding kan mix en matchen? Fashionchick.nl helpt je hier graag bij en heeft een outfit voor je samengesteld.

PERFECTLY BASICS OUTFIT

1 -) High Waist Jeans, Filippa K, EUR: 139.95
2 -) Sweater Vest, Filippa K, EUR: 39.95
3 -) Trenchcoat, Filippa K, EUR: 299.95
4 -) Office Tas, Orient Express, 49.95
5 -) Portretten Armband, BBBrasil, EUR: 37.95
6 -) Blaadjes Oorbellen, Susanne Friis Bjørner, EUR: 35.95

WIN WIN WIN 

Samen met de webshop  Perfectly Basics geven wij de maand augustus een leuke prijs weg. De hele maand augustus kun jij als Fashionchick EUR 200,- shop tegoed winnen: gooi een frisse wind door je kast! Voeg hem toe aan je kledingkast, nu het nog kan! Lees meer over deze winactie..>

MERK het op!

Wij vinden Perfectly Basics een supermooie webshop met top designers merken. Ze verkopen ons favo merken als Filippa K en Michael Stars, maar ook de prachtige sieraden van Suzanne Friis Bjørner, de handige BaginBag tassen van BiB en de tassen & riemen van Antichic. Ze versturen gratis in heel Nederland en hebben uitgebreide betalingsmogelijkheden. Dus waar wacht je nog op?

Bekijk meer informatie over de shop hier..>

PS: je kan binnenkort ook (online) shoppen voor je man, want in 2009 komt er ook een herencollectie op te staan. Hoe handig met de feestdagen (wel pas in 2009)?!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer

  Login om kans te maken
 • Rosa 8 jaar geleden

  Mee eens, geen bilspleten meer in NL ;)

 • Mieke 8 jaar geleden

  Ik ben helemaal blij met de high waist mode van dit moment. Deze jeans is echt heel mooi!!!

 • Aart 8 jaar geleden

  @hermientje Daarom moet je gewoon dat tegoed winnen :-) Die jeans zijn echt heel stoer!

 • Hermien 8 jaar geleden

  ja, dara hebben ze mooie dingen. De kleur van die jeans vind ik echt prachtig. jammer dta ie n beetje boven mijn budget is

 • Nadia 8 jaar geleden

  Echt hé,, super leuk!

 • Fiona 8 jaar geleden

  Wow, die winactie is zoo stoer!