De non-shoe-schoenentrend gaat viral - en wij willen ‘m | Fashionchick.nl

De non-shoe-schoenentrend gaat viral - en wij willen ‘m

maandag 27 februari 2023
Emma

Een trend die we erfden van de pandemie en het liefst nooit meer in de wilgen hangen: de non-shoe-trend. Klinkt misschien gek, want gaan we nu massaal barefoot de deur uit? Nee, maar wel met een paar cozy schoenen die je het liefst nooit meer uit wil trekken. Maak kennis met de zachtste trend van dit moment.

Non-shoe-trend

Gespot bij een leger aan modellen, denk aan Hailey Bieber, Kendall Jenner en consorten, en aan de voet van menig modevrouw: de non-shoe-schoen. De schoen varieert van moonboot tot UGG en alles daartussenin – zolang hij maar comfortabel en warm is. Ondanks dat de lente eraan lijkt te komen, kunnen er nog wel eens wat frisse dagen opduiken. En daar ben je dankzij deze schoenentrend helemaal op voorbereid.

Zilveren Yeti Boot - 50%

Verwijderen uit collectie?

Nubikk

zilveren yeti boot

€ 179,95

€ 89,95

Bezoek Omoda

Non-shoe-trend combineren

Het leuke van deze schoenentrend, is dat je ‘m op eindeloos veel manieren combineert. Onze favoriete look is die van een oversized blazer met baggy jeans. De look is nonchalant én gekleed tegelijkertijd. Combineer je de schoenen liever net zoals Hailey Bieber, dan draag je ze bij een (leren) legging en grote jas, zoals een zware, leren trenchcoat. Durf je iets meer uit je (modieuze) comfortzone te stappen, neem dan een voorbeeld aan Kylie Jenner, en geef de trend een sexy twist. De beautymogul droeg haar puffy schoenen namelijk in combinatie met een bikini. Warme voeten gegarandeerd.

Grijze Blazer Odile Blazer - 50%

Verwijderen uit collectie?

Circle Of Trust

grijze blazer odile blazer

€ 119,95

€ 59,95

Bezoek Omoda
GSRR Patti Loose Selvedge Jeans - Donkerblauw - Dames

Verwijderen uit collectie?

G-Star RAW

gsrr patti loose selvedge jeans - donkerblauw - dames

€ 299,95

Bezoek G-Star

Beeld: Getty

Lees ook

5 schoenen die iedereen zou moeten hebben

Het koude weer vraagt om stevig schoeisel. Maar ben je je er eigenlijk wel van bewust dat een goede garderobe minimaal uit de volgende vijf paar schoenen moet bestaan? We zetten ze allemaal voor je op een rij – van tijdloze klassiekers tot de on-trend-items die je niet mag missen. 

Zo stijl je de grootste trend van Copenhagen Fashion Week

De grootste trend van Copenhagen Fashion Week? Zonder twijfel de lange rok. De Scandinavische modevrouw heeft een vooruitziende blik, want we zagen het kledingstuk niet alleen op de catwalk, maar ook de straten van de Deense hoofdstad waren ermee bezaaid. De rok stijlen blijkt op eindeloos veel manieren te kunnen, daarom doen we een voorzet.