copenhagen fashion week trends streetstyle dag 1 outfits
Fashion

De mooiste streetstyle van Copenhagen Fashion Week

Jane, 10 augustus 2022

Copenhagen Fashion Week is begonnen. Op de catwalk worden de nieuwste trends voor volgend jaar lente en zomer gepresenteerd, maar op straat zie je wat je nu al aan wilt trekken. Een overzicht van de mooiste streetstyle van dag 1. 

Kort en strapless

Strapless tops zijn absoluut een musthave deze zomer, of je nu voor een katoenen, gebreide of, zoals je hier ziet, denimvariant gaat. Dat het lichaam geshowd mag worden, laten ook de blazers zien die niet meer alleen maar oversized zijn, maar vooral extra kort. 

Gekleurd denim

Dat het klassieke, blauwe denim mede heeft plaatsgemaakt voor andere kleuren spijkerstof, blijkt wel uit de hoeveelheid gekleurde spijkerbroeken en -jurken die op straat te zien waren. Van co-ordsets tot veelal groen denim.

Neutraal

Het kleurenpalet dat van wit naar grijs loopt, is nog altijd populair. Van crème tot beige en greige, het zijn allemaal even chique kleuren, en zeker wanneer je die met elkaar combineert. Verschillen de tinten iets van elkaar, speel dan met de silhouetten.

Groen

Nog altijd hartstikke on-trend: groen. Draag met andere kleuren of ga voor een volledig groene look! Zoals je ziet, kan groen zowel met gouden als zilveren accessoires. 

Statement-blazer

Statement-blazers en -pakken zijn absoluut iets om in de kast te hebben! Durf op te vallen in een knallend exemplaar of ga voor zomers wit. Draag er een croptop of bralette onder of ga voor een braless look. Tip: met een zijden sjaaltje creëer je een mooie taille, maar zorg je er ook voor dat alles goed op z'n plek blijft zitten. 


Beeld: Charlotte Martens

Deze 4 herfsttrends zul je zeker gaan dragen

Lees ook

Deze 4 herfsttrends zul je zeker gaan dragen

Fashion

Dit is de rok waar de hele modewereld bij zweert

Lees ook

Dit is de rok waar de hele modewereld bij zweert

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer