Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

De mooiste snelle kapsels voor dames met krullen

Kristel, 01 januari 2018

Ook dames met krullen hebben tips nodig voor handige kapsels, want krullend haar kost nou eenmaal enorm veel tijd. Je wilt er natuurlijk fabulous bij lopen, maar de haast in de vroege ochtend laat dit helaas niet altijd toe. Don't worry, we got you!

Natuurlijk is goede haarverzorging één van de belangrijkste stappen. Besteed hier dan ook genoeg tijd aan en gebruik de juiste producten voor krullend haar. Maar om tijd te besparen zijn snelle kapsels een must. Wij hebben er vijf voor je op een rijtje gezet. Let’s find out!

#1 Pineapple

De bekende en geliefde ananas staart. Het is super simpel. Veel meiden met krullen gebruiken deze techniek tijdens het slapen, dit is beter voor het haar. Dit kapsel is super makkelijk te dragen en kan dus ook prima overdag. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in een hoge staart, boven op je hoofd zetten. You look cute!

#2 Ponytail

Dit kapsel is erg stijlvol en speels. Maak een mooie staart en draag er een stel mooie oorbellen bij om een oogverblindende uitstraling te creëren. Easy peasy!

#3 Frohawk

Deze look is mega fluffy! Met dit kapsel val je op en steel je de show met jouw geweldige bos krullen. Doe er een mooi make-upje bij en draag een fancy outfit om de look compleet te maken. You’re gorgeous!

#4 High bun

Ook dit kapsel is super easy! Deze haircut kan eigenlijk op iedere gelegenheid. Door middel van kleding en make-up kan je er een super toffe look van maken.

#5 Messy bun

Dit kapsel is zó fabulous, en makkelijk als je even geen zin hebt om veel tijd aan je hairdo te besteden. De warrige knot is vrouwelijk, sexy en er mogen best wat plukjes loshangen. Messy hair, don’t care!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer