De mooiste bh's voor een grotere cupmaat | Fashionchick.nl

De mooiste bh's voor een grotere cupmaat

vrijdag 08 januari 2021
Renée

In de juiste beha komen jouw borsten het beste naar voren. Maar wat is een goede bh als je een grotere cupmaat hebt? We helpen je graag bij de zoektocht naar de mooiste bh's voor dames met een volle boezem. Lees je mee? 

Ben je gezegend met een volle cup? Dan is een beha met voldoende steun onwijs belangrijk. Beugelbh's of balconettes zijn ideaal voor jouw grotere cupmaat. Maar jammer genoeg betekent het vaak hoe groter je maat, hoe eenvoudiger de beha is. Op die effen witte en zwarte bh's zitten we natuurlijk niet te wachten. Tenminste, niet iedere dag. Gelukkig zijn er op Fashionchick.nl heel veel webshops voor grotere cupmaten waar je wél opvallende lingerie kunt kopen. We hebben onze 18 favorieten voor je op een rij gezet. 

Padded T-shirt Bh Micro Recycled Zwart

Verwijderen uit collectie?

Hema

padded t-shirt bh micro recycled zwart

€ 12,00

Bezoek HEMA
Niet Voorgevormde Bh Met Beugel E-F - 2 Stuks Zwart

Verwijderen uit collectie?

Hema

niet voorgevormde bh met beugel e-f - 2 stuks zwart

€ 20,00

Bezoek HEMA

Ook met een grotere cupmaat kun je dus prachtige beha's dragen. Kies bijvoorbeeld voor een sexy lingerie body waar je rondingen extra goed in uitkomen. Deze werken ook corrigerend waardoor je curvy lichaam op zijn allermooist is. Nieuwsgierig geworden naar de rest van het aanbod? Bekijk meer bh's met grote cupmaten in de shop.

Lees ook

Wat gebeurt er als je geen bh meer draagt?

De één vindt een bh erg comfortabel, voor de ander voelt het meer als een gevangenis en zij trekken hem het liefst zo snel mogelijk weer uit. Wist je dat geen bh dragen zelfs heel gezond is? Onderzoek heeft aangetoond dat het dragen van geen bh veel voordelen heeft voor je lichaam.