De looks van Negin: Autumn Leaves

Instagram-koningin en It-girl Negin Mirsalehi deelt deze winter haar favoriete looks en zoekt daar direct look-a-likes op Fashionchick bij!

Langzaam maar zeker gaan we over naar de koudere maanden, dus hoogste tijd om onze zomergarderobe te verruilen voor fashionable herfst-looks. En dat is met het wisselvallige weer hier in Nederland niet altijd even gemakkelijk! Regen of zon, you never know!

Negin Mirsalehi

Short skirts, long cardigans

Daarom laat ik vandaag een fall inspired outfit zien. Voor deze look koos ik een auberginekleurige sweater met een grijs gestreept vest erover. De mini skirt gecombineerd met het lange vest tot de enkels houdt de look interessant. Verder draag ik graag hoeden in de herfst: dé manier om ervoor te zorgen dat de wind je haar niet verpest! Want die hebben we hier in het najaar nogal veel. Als laatste draag ik mijn zwarte lage booties. Ze passen werkelijk overal bij.

Negin Mirsalehi look

Negin's choice

Vero Moda Vrouwelijke Gebreide truiVero Moda Wollen truiOTTO
€ 29,99
Dora HatModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95
Only Trui paarsONLY Sans-online
€ 19,95
Spitse lak Chelsea bootsSacha chelsea bootSacha
€ 99,99
Imitatieleren satchelForever21 Forever 21
€ 20,95
Neo Noir Leren rok schwarzNeo Noir Zalando
€ 99,95 € 79,95

Ik ben vooral gek op de kleur van mijn trui, echt zo’n typische herfst-tint! Wil je meer foto's zien van deze herfstlook? Bekijk dan de blogpost. Wat is jouw favoriet?

liefs, Negin 

Negin 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer