De leukste dames EK shirts 2012: Fashionchick EK collectie

Leuke dames EK shirts groeien niet aan de bomen. Het tegendeel zelf. Ze waren barmoeilijk te vinden. Waren! Want Fashionchick brengt in 2012 samen met Fangirls Special Edition EK shirts. Van 8 juni t/m 1 juli slaat de EK-gekte in ons land weer helemaal toe en zitten wij fashionable voor de TV in een van deze glitterende "I Love Holland" shirts. Voetbal & fashion, eindelijk een match made in heaven.

Dames EK shirts 2012

EK shirts voor Fashionable voetbaldames

De enige echte Fashionchick EK shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, wit en zwart. Op alle 3 de shirts staat ''I love Holland'' waarbij ieder hart een andere kleur heeft. Ga je voor full-colour oranje, de kleuren van de Nederlandse vlag of houd je het liever bij bescheiden wit met een licht oranje hart erop? No problemo, door de verschillende kleuren en harten is er voor ieder wat wils.

Fashionchick en FAN Girls hebben samen deze EK lijn opgezet voor de vrouwen die het Nederlands team op een fashionable manier willen aanmoedigen. Melissa, de oprichtster van FAN Girls, vond het 2 jaar geleden wel eens tijd voor mooie getailleerde en vrouwelijke fanshirts. Zo gezegd, zo gedaan. Check hieronder al wat combination inspiration voor je EK shirt.

Fashionchick & Fan girls EK shirts 2012

Fashionchick EK shirt oranje
FAN GIRLS
€27,95
Mink Pink Short
9 STRAATJES ONLINE
€69,95
Soho Hearts armband
  FASHIONIZE
€54,95
Oranje Clutch
CAFE MODA
€59,90
 Fashionchick EK shirt wit
FAN GIRLS
€27,95
Pieces Funky jeans
ZALANDO
€39,95
Fashionchick EK shirt zwart
FAN GIRLS
€27,95
Carrera Champion zonnebril
ASOS
€128,96
Jeffrey Campbell sandalen
ZALANDO
€119,95

Zaterdag 9 juni zal Nederland haar eerste wedstrijd spelen. Zorg ervoor dat jij fashionable bent voorbereid en bestel alvast een van deze leuke Fashionchick EK shirts online!

liefs, Astrid , Postive thoughts, give positive things