De leukste curvy mode influencers op Instagram | Fashionchick.nl

De leukste curvy mode influencers op Instagram

zondag 14 juni 2020
Kristel

Dat mode en er goed uitzien niets met je maat te maken heeft, begint gelukkig bij steeds meer mensen door te dringen. En daar hebben we - onder andere - een hele berg aan curvy mode influencers voor te danken. 

Deze meiden laten ons namelijk stuk voor stuk zien dat je er ook in plus size kleding fan-tas-tisch uit kan zien. Wat je stijl (of maat) ook is. Mocht je inspiratie zoeken voor je eigen garderobe of gewoon zin hebben om je Instagram tijdlijn te vullen met lekkere grote maten mode én vrouwen met curves, dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben onze 5 favoriete curvy mode influencers voor je op een rij gezet. 

Het eerste wat ons opvalt als we het Insta account van Tanesha - a.k.a. girl with curves - bekijken? Haar prachtige krullen! Alleen die zijn het volgen al meer dan waard. Maar laten we ook haar looks niet vergeten want - halló! - die mogen er natuurlijk ook zijn. Haar stijl is feminine en een tikkie klassiek. Ze draagt fantastische jurken die haar curves op precies de juiste plekken benadrukken maar ze weet ook hoe ze een jeans moet dragen. Goed, redenen genoeg dus om je zo snel mogelijk bij de 460 duizend volgers aan te sluiten. 

Tatouage Couture - Tatouage Couture Matte Stain Lippenstift - 25%

Verwijderen uit collectie?

YSL

tatouage couture - tatouage couture matte stain lippenstift

€ 40,55

€ 30,41

Bezoek ICI PARIS XL

Nóg zo'n knappe verschijning: Raeann Langas. Ze omschrijft zichzelf als lifestyle blogger, curvy model en body activist. Wat dat betekent? Dat je op haar Instagram alleen maar kiekjes tegenkomt waar je blij van wordt. En dat ze je helpt om een beetje meer van je eigen lichaam te houden, hoe dun, curvy, lang of kort dat lijf ook mag zijn. Maar mocht je gewoon zin hebben om fijne outfits te bekijken dan kan dat ook. Want stijl, dat heeft deze vrouw zeker.

Isadee deed in 2018 mee met het tv-programma 'Curvy Supermodel' en ging er hartstikke met de winst vandoor. Niet zo gek, want wat is ze knáp. Op haar Instagram account deelt ze backstage kiekjes, shoots en haar dagelijkse leven. En dat alles overgoten met een flinke scheut mode. Hup, volgen dus.

Air max Gravitation dad sneakers - 20%

Verwijderen uit collectie?

Nike

air max gravitation dad sneakers

€ 99,99

€ 79,99

Bezoek Nelson

Ze is sexy. Verleidelijk. Glamorous. En ze laat haar prachtige rondingen in volle glorie zien op haar Instagram account. En geef haar eens ongelijk, er zijn vrouwen die een moord doen voor zulke prachtige billen. Heb je inspiratie nodig om te zien hoe je van de mooiste grote maten kleding heerlijke looks maakt? Klik dan snel even door naar haar account.

De looks van Hayet zijn vrouwelijk, speels, kleurrijk en sexy. Oftewel: het ideale recept voor een bak aan inspiratie voor in je eigen kledingkast. Deze knappe verschijning laat je zien hoe je kleur draagt maar is tegelijkertijd een ster in het combineren van neutrale tinten. Goed nieuws: afkijken mag. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, zullen we maar zeggen. 

Lees ook

10 kledingtips voor een curvy figuur

Crop tops, jeans shorts en korte jurkjes: allemaal hartstikke leuk, maar niet iedereen voelt zich hier op z'n mooist in. Of dat erg is? Helemaal niet. 

Mooie billen: zó kies je de juiste kontzak

Er zijn heel veel soorten billen, iedere bips is uniek. Niet zo gek dus dat voor iedereen een ander model spijkerbroek werkt. Maar het blijft niet bij enkel het model en de kleur, ook de kontzak is een belangrijk detail.