Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

De juiste haarkleur kiezen dankzij een kleuranalyse

Kristel, 03 november 2016

De juiste haarkleur kiezen dankzij een kleuranalyse

Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb jij je haar gekleurd terwijl je geen idee had of de kleur je wel zou staan? Ik weet in ieder geval dat ik me meer dan eens heb laten leiden door foto's van celebrities of it-girls met ontzettend knap gekleurde lokken. Van aubergine tot warm bruin, van oranje/rode highlights tot bijna zwart; het staat mijn grote voorbeelden allemaal even leuk. Maar mij? Ik heb geen idee. Je snapt, ik vond het daarom altijd best een beetje spannend om zelf met haarkleuring aan de slag te gaan. Tot nu. Want met de hulp van de L'Oréal Paris haarkleurexpert en Etos weet ik voortaan precies wat me wel en niet staat. En dat geldt ook voor jou!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

De kleuranalyse

Hoe, wat, waar? Dat zal ik je precies uitleggen. Van 9 tot en met 20 november a.s. kun je terecht bij een Etos filiaal bij jou in de buurt om een kleuranalyse te krijgen van een heuse L'Oréal Paris haarkleurexpert. Hij of zij zal aan de hand van de theorie van Itten - die zich richt op de tint van je huid, kleur ogen en natuurlijke haarkleur - bepalen of je een zomer-, lente-, herfst- of wintertype bent. Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om dit te weten? Omdat je door het kiezen van de juiste haarkleur (en hetzelfde geldt voor je kleding en accessoires) nóg knapper lijkt dan je nu al bent. Je gaat meer stralen, je lijkt gezonder en je huid oogt rustiger. En dat is uiteindelijk precies wat we willen, toch?

L'Oréal

Het L'Oréal Paris haarkleurpaspoort

Tijdens zo'n kleuranalyse krijg je best veel informatie en daar komen je eigen persoonlijke voorkeuren nog eens bovenop. Want er wordt natuurlijk ook aandachtig bekeken of dat wat jij wilt - bijvoorbeeld die fantastische kleur die jouw favoriete celebrity heeft - haalbaar is en hoe je dat het beste aan kan pakken. Dat kan best overweldigend zijn! Daarom ontvang jij bij de kleuranalyse van de experts jouw eigen haarkleurpaspoort. Dit paspoort bevat een lijst met de vier haarkleurtypes en de bijbehorende uiterlijke kenmerken per type (handig!). Maar dat is niet het enige: hier staan namelijk ook alle kleurcodes, nuances en L'Oréal Paris merken in. Tijdens de analyse vult de expert samen met jou dit paspoort in en ook het uiteindelijke advies komt hierin te staan. Zo heb je altijd iets om op terug te vallen, mocht je in de toekomst op zoek zijn naar een nieuwe haarkleur. 

Klinkt goed, toch? Dacht ik ook. Kijk snel wanneer de kleurexpert bij een Etos filiaal bij jou in de buurt is om te zorgen dat jij straks, net als ik, met een kleuranalyse én de juiste haarkleuring op zak weer buiten staat. 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer