De jaloersmakende perfectie van Blake Lively

Blake Lively is zo'n vrouw waar je van houdt, maar die je ondertussen eigenlijk niet uit kunt staan. Stiekem. Ze is wandelende en jaloersmakende perfectie. Haar huid altijd licht gebronsd, haar haar immer met een zachte slag. Ze is slank, maar heeft borsten en billen als de beste. Ze komt verschrikkelijk attent over en - damn it! - is de vrouw van Ryan Reynolds. Mannen willen haar, vrouwen willen haar zijn. En hadden we al gezegd dat ze een hele leuke kledingstijl heeft?

Blake Lively
Cc: Getty Images

Beautiful Blake for L'oreal

Jong, succesvol en prachtig. Blake is het allemaal. De vrouw die bekend werd als Serena van der Woodsen in Gossip Girl groeide uit tot een inspiratie voor menig fashiondesigner. Ze was de muse van Karl Lagerfeld en werd het gezicht van Gucci. Dit najaar voegt ze weer een ander merk toe aan haar C.V., want Blake Lively is het zeker waard volgens L'Oréal. Zij werd daarom het nieuwe gezicht van het beautymerk. Op de eerste campagnebeelden zien we Blake weer op haar best. Zelfs in zwart/wit spat ze van de foto´s.

Lively kent haar pluspunten. En met haar looks weet ze die altijd te accentueren. Blake houdt van strakke kokerrokken en tops met duizelingwekkende decolletés. Ze fladdert door de wereld in mannenblouses en hoge hakken. Ze is de moderne versie van een klassieke schoonheid. Blake's sieraden zijn simpel. Ze zijn de subtiele ondersteuning van haar eyecatching outfits. En voor Blake is er één ding echt onmisbaar; een grote glimlach met verblindend witte tanden.

MarcCain Kokerrok met zwanenprintMarc Cain de Bijenkorf
€ 149,90 € 104,93
vestMango wehkamp.nl
€ 29,99 € 14,99
DIOR Dior AddictDior de Bijenkorf
€ 34,50
Yves Saint Laurent La Laque CoutureSaint Laurent Paris de Bijenkorf
€ 25,50
Small Rainbow Druzy Casing RingFashionology Fashionology
€ 60,00 € 30,00
Tremor Top Grey MelangeST. Studio ST. Studio
€ 39,95 € 19,90
Dames Pump Hobb'sHobb's Nelson
€ 44,95
Touch Me If You CanModeMusthaves ModeMusthaves
€ 44,95
Clutch BeadedMinus Welikefashion.com
€ 69,95

Ben jij ook bedwelmd door Blake en haar kledingstijl?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer