Lifestyle

De inspiring ladies van de Zalando x Fashionchick drinks

Bente, 15 januari 2015

De inspiring ladies van de Zalando x Fashionchick drinks

Een Disaronno cocktail bij binnenkomst, wat achtergronddeuntjes van DJ Alamaison en een hele leuke goodiebag tijdens de Zalando x Fashionchick drinks; daar worden we blij van. Waar we nog blijer van worden zijn de inspirerende sprekers die ons mee zullen nemen op hun weg naar succes. Zorg dat je goed voorbereid bent en maak alvast kennis met de inspiring women aan de hand van deze korte introducties. And get inspired!

Annic van Wonderen

Annic van Wonderen

Als je een bedrijf opstart dat uiteindelijk uitgroeit tot één van de grootste modewebsites van Nederland, dan ben je een ondernemer in modehart en nieren. Annic van Wonderen deed het met Ilovefashionnews.nl, waarop je heel de dag op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws in modewereld. Naast de website heeft ze onlangs ook het boek 'Masterclass Ondernemen' geschreven, waarin ze haar ondernemers in spé inspireert om ook aan de slag te gaan. 

Yara Michels

Yara Michels

Yara Michels is professioneel blogger, all-round business women, freelance schrijver voor ELLE, hostes van masterclasses in bloggen en ook een ervaren spreker op het gebied van verschillende online onderwerpen. Yara Michels is de powerwoman die beschikt over een CV van meedere kantjes. Haar eigen website Chapterfriday.com is de vervanger van haar eerder persoonlijke blog This Chick Got Style, en verzameling die de dé toolkit voor een succesvol leven zou zijn. De site staat vol met artikelen die je inspireren om nét dat ene stapje dichterbij je doelen te nemen.

Mirte van Wijngaarden

Mirte van Wijngaarden

Geïnspireerd worden we zeker door Mirte, die zichzelf al een tijd lang fashion designer mag noemen. Ze werd verkozen tot winnaar van de design wedstrijd Modefabriek x Prjct Ams en had al een keer de eer om daar haar eigen collectie te showen tijdens Amsterdam Fashionweek. Haar werk is vooral herkenbaar vanwege de mannelijke touch die ze haar kleding geeft. Onlangs maakte ze de collectie 'Untouchable',  waar vooral biker jackets in de spotlight stonden.

Nina Pierson & Annemarie van Gerrevink

PUP Creative Agency

Een bedrijf oprichten, daar heb je lef voor nodig. Nina Pierson en Annemarie van Gerrevink gingen er samen voor. En zo ontstond er PUP Creative Agency, een creatief bureau dat vooral bekend is vanwege het uitgebreide netwerk en de liefde voor de culturele industrie. Beter gezegd; ze maken kleine dingen groots. Buiten het realiseren van events, het uitvoeren van kleine en grote boekingen en het bedenken van nieuwe concepten, hebben ze ook nog hun eigen magazine.

Op welke inspirerende spreker kan jij niet wachten?

liefs, Bente van de Wouw,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer