pockies pyjama shorts pyjamabroek nachtrust
Fashion

De fijnste pyjamabroek voor een goede nachtrust

Saar, 22 september 2022

Er zijn weinig dingen zo vervelend als oncomfortabele pyjama shorts die schuren, jeuken of na één wasbeurt niet meer zacht zijn. Een goede nachtrust, of gewoonweg een aangename pyjama voor een avondje op de bank, is belangrijk en daar hoort een comfortabele outfit bij.

Pockies

Een prettig pyjamabroekje voor vrouwen is vaak moeilijker te vinden dan het lijkt. Soms is de fit niet naar wens of zijn de shorts allesbehalve stijlvol. Loungewear-merk Pockies heeft dit probleem begrepen. Daarom hebben zij goed naar de wensen van vrouwen geluisterd en de ultieme pyjamabroek ontwikkeld.

Pyjamabroek voor vrouwen

Waar het ontwerp in eerste instantie op een boxershort lijkt, is dat in feite ook zo. Om tot de ideale pasvorm te komen, heeft Pockies alle wensen van vrouwen bij elkaar gevoegd: daar kwam deze losse en knusse snit uit voort. Met verschillende prints als strepen en kleine bloemen of in een effen kleur, is er voor iedere vrouw wat wils.

Fijn materiaal

Een pyjamabroek kan stijlvol zijn - het belangrijkste is het materiaal, want aan shorts die leuk zijn maar onprettig zitten, heb je niet zo veel. Daarom zijn deze broeken gemaakt van 100% zacht gekamd, biologisch katoen en hebben ze een high waist en oversized pasvorm. Daarnaast beschikken de shorts over twee zakken, zo kun je genoeg midnight snacks vanuit de keuken meenemen naar de bank. Met deze pyjamabroek bezorgt Pockies je zowel een ontspannen filmavond als een goede nachtrust. Win-win!


In samenwerking met Pockies.

Heb je je verslapen? Zo ga je toch fris de deur uit

Lees ook

Heb je je verslapen? Zo ga je toch fris de deur uit

Beauty

Ontharen: tips & tricks voor een gladde huid

Lees ook

Ontharen: tips & tricks voor een gladde huid

Beauty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer