Fashion

De #fcshoppingdays favorieten van Ellen Snijder

Sharon, 27 oktober 2017

De #fcshoppingdays favorieten van Ellen Snijder

Jaaaaaaaaaaaaaaa, het is ein-de-lijk zover! De Fashionchick Shopping Days gaan morgen beginnen, en jij hebt vast al heel wat voorbereid voor morgen of niet dan? Met die leuke korting van 20% wordt het shoppen natuurlijk helemaal fijn. 

Dit weekend kun jij je lekker toegeven aan die spendingcravings, want dit hele weekend sta jij in de online shopmodus. En ondanks dat we weten dat de keuze tussen al dat moois nú al moeilijk te maken is (lees: onmogelijk), hebben wij toch nog een fijne, extra suggestie voor je. Want een outfit is niet compleet zonder the right jewellery, en precies voor deze knappe accessoires kun je terecht bij Zinzi! Onze Ellen Snijder, founder of Fashionchick, heeft alvast even voor jou haar favorieten op een rijtje gezet om jouw look meteen die finishing touch te geven. De leukste sieraden voor een habbekrats, dat noemen wij nou nog eens effectieve shoppingtherapie! 

Zinzi

Sierlijke sieraden

43cm Zinzi zilveren omega collier 1,5mm breed ZIOM15-43Zinzi kettingZinzi
€ 43,95
ZINZI zilveren ring zilver ZIR602Zinzi ringZinzi
€ 34,95
ZINZI zilveren collier half ronde vorm 43cm ZIC1496Zinzi kettingZinzi
€ 49,95
ZINZI zilveren trio ring glad ZIR1254Zinzi ringZinzi
€ 49,95
ZINZI zilveren multi-look ketting 38-47cm ZIC1462Zinzi kettingZinzi
€ 69,95
ZINZI zilveren ring knuckle glad ZIR828KZinzi ringZinzi
€ 19,95

Wil je weten welke shops nog meer meedoen aan de Fashionchick Shopping Days en wil je op de hoogte blijven van alle updates? Meld je dan nu aan op ons FB event en mis niets!

liefs, Sharon , Simplicity is the ultimate sophistication

Shop meer van

Zinzi

Lees meer