Fashionnews

De favoriete brillen van Fashionchick redactie

Marlies, 30 april 2015

De favoriete brillen van Fashionchick redactie

Specsavers zoekt naar de leukste 'Brildrager van het Jaar' en brengt Nederland in de ban van de bril. Fashionchick's brildragers Ellen, Denise en Marlies bekeken voor deze gelegenheid de collectie van Specsavers grondig vanachter hun glazen. En reikten een eigen titel uit; dit zijn de Brillen van het Jaar.

Musthave monturen

Vroegere tijden keren terug. In 2015 zijn de monturen getekend door nostalgie. Geen strakke montuurtjes die bijna onzichtbaar in je gezicht lijken te zijn; met een bril op je neus maak je een echte statement. Onze brillen top 3 is dan ook getekend door een hang naar toen.

De brillen van het jaar

retro vibe met een tikje afgeronde glazen

Denise - Converse 

Een lekker edgy, grof montuur met een panterprint is voor mij dé perfecte combinatie als het gaat om de keuze van een bril. Helemaal als die een retro vibe heeft door de ronde glazen. Je kunt hem toevoegen aan stoere look, met een ripped jeans, Adidas sneakers en fijne sweater. Of juist heel minimalistisch en simpel wanneer je je helemaal dressed in black. Love it! 

Bril Marlies

Marlies - Francisco van Benthum

Vintage secretaresse gone rock ‘n roll. Met kokerrokken en leren jasjes. Met rode lippen, dikke eyeliner en messy hair. En juist de tegenstelling van zwart kunststof en metaal in dit montuur maakt hem zo heerlijk divers. Want zonder al die rauwe randjes van leer en lippenstift is deze bril meteen lekker een tikje kak met een hoog knotje en een oversized witte blouse.  

Bril ellen

Ellen - Cheap monday 

Met mijn grote bos haar kan ik best een wat sterker montuur hebben. Deze bril van Cheap Monday lijkt zwaar en hard, maar schijn bedriegt. De vorm is wat ronder, de kleur een mix van zwart en bruin met her en der een vlekje én het is echt lichtgewicht. Dat maakt het geheel net wat softer. Niet die strenge brillen-look, maar eentje voor elke dag waar je gewoon niet over na hoeft te denken. Een perfecte mix van modern en vintage flair.

Dit zijn onze brillen van het jaar! Meer weten over brillen? Lees dan het artikel van de laatste brillentrends. En wist je dat je Brildrager van het Jaar kan worden met €1,500,- shoptegoed, een professionele fotoshoot en fijne brillen op je neus? Lees het verhaal van de winnares van vorig jaar en schrijf je direct in

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer