Lifestyle

De Fashionchick festival guide 2015

Amanda, 16 juni 2015

De Fashionchick festival guide 2015

Het festivalseizoen is gestart. Maar where to go? Er zijn zóveel festivals en coole optredens, food feestjes en andere creatieve bedoeningen. We waren al twee dagen los op Amsterdam Open Air en we hebben zelfs een eigen Fashionchick Festival auto met Opel ADAM gelanceerd tijdens het Fierce Fashion Festival van ModeMusthaves.com. Dus je begrijpt: Fashionchick gaat op festivaltour! Volg ons met #FashionchickFestivalTour en hou onze site in de gaten, want wij gaan op festival style hunt! 

Dé festivals van 2015

nomads

Wie? Nomads festival
Waar? 27 juni, Riekerhaven Amsterdam
Wat? Een heerlijk festival voor alle mensen die een nomadische lifestyle hebben of voor de mensen met een interesse voor verschillende culturen en muziek. Een tripje over de hele wereld in één dag en we doen samen de zonnedans. Van tipi's tot gypsy's en van indianen tot totumpalen. Could this day last forever?
Bijzonderheid: Fashionchick heeft haar eigen stand tijdens Nomads! Onze FC heels, Wanderlust collectie. ModeMusthaves festival-collectie en telefoonhoesjes kun je allemaal komen shoppen bij ons. Voor een hele aantrekkelijke prijs én in een heel leuk tipi tentje. Dus we zien je daar, toch?

social garden

Wie? The Social Garden festival
Waar? 11 juli, Nieuwe Meer Amsterdam
Wat? Een nieuwe festival initiatief van de Amsterdamse hotspots Chicago Social Club en de Waterkant, Beloofd véél goeds, want: The Flexican & Sef, Rob de Nice, Geza & Manuel & Dio.. ehh need we say more?
Bijzonderheid? Deze dag zal een combinatie brengen van het sexy, iet wat losgeslagen maar vooral altijd gezellige feestgehalte bij Super Social en de tropische beats en warmte van Waterkant en dat allemaal omringd door het groene bos en de zon boven het water van de Nieuwe Meer. Oh, wat klinkt dit als muziek in onze Super Social oren.

buiten westen

Wie? Buiten Westen festival
Waar? 18 juli, Westerpark Amsterdam
Wat? Een mix van kunst, koks, muziek, coole DJ's en coole mensen. Bonte verzameling van vrije geesten en geluiden. Dat klinkt ons als muziek in de oren!
Bijzonderheid: Zes stages van Pleinvrees, Next Monday's Hangover, Paardenkracht, ZeeZout, Cartel en NGHTDVSN staan garant voor een uitgebreide muzikale reis die je écht niet wilt missen. En de traditionele ballonnenboom en reuzenrad natuurlijk.

amsterdam

Wie? Amsterdam Live on Stage festival
Waar? 25 juli, Sportpark Riekerhaven Amsterdam
Wat? Heel veel live momenten. Van de leukste muzikanten van dit moment. Met drie stages wordt dit een dolle boel.
Bijzonderheid? De grootste namen van dit moment: Dotan, Typhoon, Clean Bandit, Robin Schulz, Goldfish, Deepfish en Kris Kross Amsterdam. En hoe chill om daarna te genieten van wafels van de waffle truck, patatjes van Pomm's fries of ander lekkers bij de live cooking karretjes.

wttf

Wie? Welcome to the Future festival
Waar? 25 juli, 't Twiske
Wat? Heel veel stages met de lekkerste house en techno deuntjes, heel veel future food trucks met 100% organisch eten en een heel gezellig festival terrein,
Bijzonderheid? Maar liefst 7 stages die jou een spectaculaire dag gaan bezorgen. Amsterdam, House, Techno, Circus, Studio80, Garden en Main stage veroveren jou met hun muzikale liefdesklanken, Are you in?

damaris

Wie? Damaris festival
Waar? 26 juli, ndsm Werf Amsterdam
Wat? Heel veel gezelligheid op het plein in Amsterdam Noord. Live performances van Douwe Bob, Causes, Ronnie Flex, Phalerieau, Kris Kross Amsterdam en Alamaison.
Bijzonderheid? 
Er is héél veel te beleven. Van verse chocolade banaantjes tot werelds grootste strandstoel en van een hip modemarktje tot foto's maken in het Say Kaas hokje. En vergeet al die stages niet met de coolste artiesten en de leukste DJ's. Wij zijn erbij!

solar

Wie? Solar Weekend festival 2015
Waar? 30 juli t/m 2 augustus, Maasplassen Roermond
Wat? Solar Weekend neemt je mee op reis door een wondere wereld van kunst, entertainment, verbazingwekkende handgemaakte bouwwerken en zomerse muziek en live-entertainment. De prachtige podia zijn ontworpen door kunstenaars, de bizarste spelletjes bedacht door creatieve partijen. De vier dagen zijn eigenlijk veeeeel te kort voor al dit leuks.
Bijzonderheid? Het thema Cinema staat centraal en er is véél entertainment. Met hoepelwerpen kun je de titel ‘Lord of the Rings’ verdienen en kunnen bezoekers hun zangkunsten bewijzen op de Solar Got Talent. De line-up is o.a. met Joost van Bellen, Typhoon, DJ Alamaison, Don Diablo en Franky Rizardo. Om maar even wat te noemen (!).

appelsap

Wie? Appelsap fresh music festival
Waar? 8 augustus, Flevopark Amsterdam
Wat? Heel veel hiphop! De line-up bestaat altijd uit internationale artiesten in de mix met Nederlandse coole creatievelingen. Dit jaar Adje, Cinnaman, Vic Crezée, FS Green en New Wave om maar even wat te noemen.
Bijzonderheid? Dit jaar bestaat Appelsap 15 jaar en dat vieren ze met een cool coffee table book. Daarnaast zijn er 250 artiesten geportreteerd voor de nieuwe campagne, met o.a. Sef, Anna Drijver en De Jeugd van Tegenwoordig. De locatie is ook veranderd van Oosterpark naar een groter Flevopark. Kom maar op met die beats!

guilty pleasure

Wie? Guilty Pleasure festival
Waar? 16 augustus, Gaasperplas Amsterdam
Wat? Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam met héél veel oude bekenden. Zegt T-Spoon, Def Ryhmz en 2 Unlimited je nog iets? Daarnaast ook Kris Kross Amsterdam, Aiscream en MikeyNice.
Bijzonderheid? Fashionchick heeft haar eigen stand tijdens Guilty Pleasure! Onze FC heels, Wanderlust collectie, ModeMusthaves festival-collectie en telefoonhoesjes kun je allemaal komen shoppen bij ons. Voor een hele aantrekkelijke prijs én met gouwe ouwe hits die je om de oren gaan vliegen. Partytime!

strafwerk

Wie? Straf_Werk festival
Waar?  22 augustus, Riekerhaven Amsterdam
Wat? Straf_Werk gaat over de deeper sounds of house music. Acts van over de hele wereld komen op dit festival draaien. Iedereen geniet op dit knusse terrein, wij houden ervan!
Bijzonderheid? Ze hadden al hun eigen stage tijdens Amsterdam Open Air en dat beviel ons maar al te goed. En omdat grote namen hun muzikale magie komen laten zien en horen. Jamie Jones (UK), Tom Trago, Job Jobse en de Sluwe Vos om maar even wat te noemen. Cheers to that!

mysteryland

Wie? Mysteryland festival
Waar? 29 & 30 augustus, Floriadeterrein Haarlemmermeer
Wat? Heel veel coole DJ's die hun platen draaien, twee dagen lang. The Flexican & Sef, Oliver Heldens en onze vrienden van Kris Kross Amsterdam, Girls love DJ's en Alamaison, Heel fijn festival dit.
Bijzonderheid? Dit jaar is het sereen slenteren geboren. Een kunstpad met installaties van coole creatievelingen. Fijne afwisselingen tussen het hutje-mutje dansen door. En wij zijn er natuurlijk bij voor een stijlreport. #FashionchickFestivalTour

valtifest

Wie? Valtifest - Wie je ook tent!
Waar? 5 september, NDSM werf Amsterdam
Wat? Het is de afsluiter van het fesitvalseizoen. En hóe! Toeters, bellen, verkleedpartijen, glitter, glamour en alles wat met gezelligheid te maken heeft. We love Valtifest!
Bijzonderheid? Het originele thema. Elk jaar weer een nieuwe stricte dresscode. Dit jaar is het: 'Wie je ook tent'. Een verbroedering van mensen, ideeën en culturen. Hoe gaan we verkleed? Het wordt in ieder geval één grote folklore madness. Wij zijn er ook bij, want Fashionchick gaat op volle festivaltouren dit seizoen! Who's best dressed?

De grote vraag is natuurlijk altijd: Wat trekken we aan? Gelukkig hebben wij de festival style guide voor je, zodat je genoeg inspiratie op kan doen. Happy shopping en we zien je op één van de festivals, toch?
Niet vergeten: wij staan op Nomads festival 27 juni én op Guilty Pleasure 16 augustus met onze hele Fashionchick collectie! 

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer