Lifestyle

De Fashionchick app gaat offline!

Kristel, 07 april 2018

De Fashionchick app gaat offline!

Fashionchick app offline

Ja je leest het goed: de Fashionchick app gaat offline. En wel op dinsdag 24 april. Is dat erg? Nee! En ik leg je graag uit waarom niet.

Wij gaan er namelijk voor zorgen dat je de app helemaal niet gaat missen. Sterker nog: we geven je iets dat véél beter is dan de app. Een new and improved Fashionchick.nl. Inclusief nieuw design én - daar komt -ie! - geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Dat betekent dat klikken, kijken, shoppen en lezen super snel en makkelijk gaat en dat je daarom nóg makkelijker vindt wat je zoekt. En dat alles dus op je mobiel. Het enige wat je wellicht van de app gaat missen, is het Fashionchick icoontje op je startscherm. Ha! Niet dus. Want zelfs dáár hebben we een oplossing voor...

Met één klik op Fashionchick

Je kunt namelijk een snelkoppeling maken van je favoriete sites. Zoals Fashionchick. Zo'n snelkoppeling zorgt ervoor dat jij je met één klik op de knop (of tik op je scherm, het is maar hoe je het noemen wilt) onder kunt dompelen in de mooiste mode, beste tips en laatste trends. Fijn, toch? Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? We leggen het je graag uit.

Snelkoppeling maken

Zie je wel? Geen reden tot paniek. Gewoon die snelkoppeling maken en de app verwijderen. En dan? Shoppen maar! Daarnaast kun je je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief! 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer