Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

De Everyday Heroines Awards: stem op jouw favoriet!

Kristel, 06 april 2018

De Everyday Heroines Awards: stem op jouw favoriet!

Everyday Heroines

Een tijd geleden vroegen we jullie om bijzondere vrouwen te nomineren voor de Everyday Heroines Awards die wij samen met Marie Jo in mei uit zullen reiken.

Dat hebben we geweten! Ruim 200 aanmeldingen hebben we mogen ontvangen, de één nog liever, mooier en specialer dan de ander. Je snapt: om dat aantal terug te brengen naar een top 3 in vijf categorieën viel niet mee. Maar het is gelukt! Het resultaat? Een verzameling bijzondere vrouwen die wat ons betreft allemaal een award zouden mogen winnen. Omdat ze zo hun best doen voor anderen of juist keihard knokken voor zichzelf. Omdat ze de wereld een stukje mooier willen maken of omdat ze een bijzonder verhaal te vertellen hebben. 

Stem en maak kans op een fantastische prijs

Ze allemaal met een award naar huis sturen, dát kan helaas niet. Maar kiezen wie die award het állermeest verdient doen we niet alleen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Jij kunt namelijk per categorie stemmen op jouw favoriet. En het mooie hiervan: daar help je niet alleen ons mee maar óók jezelf. Door te stemmen maak je kans op een fantastische prijs. Wij nodigen namelijk één van jullie uit om samen met een introducee bij de uitreiking aanwezig te zijn in Bumbu Kitchen, hét nieuwe restaurant van Casper Reinders. En alsof dat nog niet genoeg is, verwennen we je ook nog eens met een jaar lang gratis Marie Jo lingerie! 

Stem op jouw favoriet

Goed, dat wordt stemmen dus! Check snel wie er genomineerd zijn en waarom. En dan? Stemmen!

Everyday Heroines

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer