De enkellaarsjes heaven bij Nelson

Een nieuw seizoen, een nieuw paar schoenen. En dan het liefst een kwalitatief goed paar. Twee stappers die niet alleen mijn huidige collectie schoenen aanvullen, maar welke ook de beste vrienden worden met de rest van mijn garderobe. Een vers paar nieuwe maatjes die mijn kledingkast een boost geven shop ik het liefst bij Nelson schoenen. Nu alleen nog het echte doelwit tussen al dat moois vinden. Help je me mee?

nelson enkellaarsjes advertorial

Enkellaars heaven bij Nelson

Ga ik voor zekerheid en kies ik voor een liefdevol laag laarsje. Of ga ik toch voor een hoge hak en negeer ik de pijn in mijn voeten?  Een middenweg is bij Nelson schoenen ook snel gevonden. Want een selectie op een enkellaarsje levert maar liefst honderden resultaten op van schone schoenen. Van hoog naar laag mijn favorieten voor het nieuwe seizoen; een classy enkellaarsje met hak in het zwart voor onder een broek, een stoer zwart laarsje tot aan de enkel voor bij mijn rok. En mijn favoriet: de chelsea boot van Nelson in het cognac bruin. Found the perfect one! Nu jij nog. 

Fashionchick favourites

Dames Enkellaarzen NelsonNelson Nelson
€ 99,99 € 89,99
Dames Enkellaarzen NelsonNelson Nelson
€ 99,99 € 89,99
Dames Enkellaarzen NelsonNelson Nelson
€ 99,99 € 89,99

Shop meer schoenen van Nelson online in de Fashion Finder.

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer

    Log in om te reageren
  • Sylvana 2 jaar geleden

    Whooo... heeft Timberland ook enkellaarsjes met hak?! (ik heb geloof ik onder een steen geleefd) Maar deze moet ik hebben.

  • Hanna 2 jaar geleden

    De lage zwarte zijn mijn favoriet!