Girlbosses

De dreambuy van Fashionchick founder Ellen Snijder

Marlies, 12 april 2015

De dreambuy van Fashionchick founder Ellen Snijder

We doken naar aanleiding van onze sprookjesachtige #dreambuy commercial in de kast met leuke en eigenzinnige vrouwen voor onze eerste webserie. Wat is hun droomitem voor deze lente? Fashionchick founder Ellen Snijder volgt blogster Billie Rose op en droomt van Instagram-favoriet, de Proenza Schouler cross body bag.

Dreambuy Ellen

Binnen kijken bij Ellen Snijder

'Ik was een beetje een IT-nerd. Ik bouwde websites, shopte online en miste een plek waar alle shops centraal verzameld werden.' Het gedachtespinsel van een student leidde tot meer dan een miljoen bezoekers, verschillende eigen schoenencollecties, een overname door mediamultinational Sanoma en internationale uitbreidingen. Met Ellen's city chic stijltje met bohemian details als perfecte afspiegeling van de mix van business en fashion. Witte Adidas sneakers, ripped jeans, fringe, een lichte trenchcoat en hoge sandaaltjes vormen een belangrijke fundering voor haar stijl.

Items Ellen

#dreambuy musthaves van Ellen Snijder

TOPSHOP Mid-rise waist Stretch Ankle Grazer skinny jeans LeighTopshop de Bijenkorf
€ 55,00
Topshop MOLLY Bodywarmer rosaTopshop Zalando
€ 59,95 € 47,95
Proenza Schouler PS11 TinyProenza Schouler de Bijenkorf
€ 965,00

Ook blogster Six Feet from the Edge deelt binnenkort als laatste haar dreambuy. Abonneer op Fashionchick Youtube-kanaal om niets te missen. Heb jij ook een item waar je al een tijd van droomde? Wij helpen! Deel jouw #dreambuy op Instagram en maak kans op €450,- shoptegoed!

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer