Fashion

De culotte: de mooiste looks op een rij

Kristel, 01 januari 2018

De culotte zagen we in het najaar van 2017 en in 2018 al menig maal voorbij komen, maar nu is de broek hotter dan ooit. Wil je weten hoe je deze broek rockt? Wij geven je tips over hoe je deze trend het best kunt stylen!

Tegenwoordig zitten we net op het randje lente – zomer en dat zorgt dat we af en toe voor moeilijke keuzes staan wat betreft onze outfit. Een korte rok is soms wat te optimistisch, terwijl een lange flared pants of spijkerbroek way too overdressed is. Op dat soort dagen is de culotte onze redder in nood. Vind je het lastig dit item lente- aka zomerproof te combineren? Scroll dan naar beneden waar we drie verschillende looks met een culotte laten zien!

#1 All white everything

Welke kleur past nu beter bij het zomerseizoen dan wit? Fris, luchtig en makkelijk te combineren in verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een deftige look door er een paar high heels onder te kiezen of ga voor een stel sneakers om de look wat sportiever te maken. Overall zal je all white everything outfit altijd netjes ogen.

#2 Denim days

Denim blijft een van mijn all time favourites. Écht spijker is vaak een zware stof en daardoor al gauw te warm voor een heel zomerse dag. Toch kun je in de lente een denim-look prima combineren met een culotte. Doe er een paar fancy slippers onder of ga voor stoere enkellaarsjes en voilà: je bent klaar om te gaan!

#3 City chique

Met de stijl ‘city chique’ kun je eigenlijk alle kanten op. Combineer je culotte met een blouse of fancy topje met een nette blazer erover. Aan je voeten kun je switchen tussen sneakers, sandalen of een muiltje. Je maakt de look zo chique als je zelf wilt, je culotte zal naadloos samengaan met wélke items je ook kiest!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer