de Bijenkorf: Inspiration 2011

De komende zes weken neemt de Bijenkorf je weer mee in een wereld van inspiratie. Dit jaar is het thema typografie, in al haar diverse stijlen door de jaren heen. Een grote inspiratiebron voor artiesten, kunstenaars, ontwerpers en natuurlijk voor de Bijenkorf. Speciaal voor Inspiration ontwikkelde de Bijenkorf een verrassende collectie in samenwerking met vele topmerken. Opvallend hieraan zijn de kleuren blauw, geel en roze en de orginaliteit in het gebruik van letters. Hieronder zie je een selectie van de Inspiration collection.

Bijenkorf Inspiration 2011

Vanavond wordt Inspiration geopend met een speciale koopavond tot 21.00 uur en in Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Rotterdam zelfs tot 22.00 uur. Als member profiteer je van extra voordeel, ook in de webshop. Kijk voor meer informatie en de details over je voordeel tijdens deze speciale koopavond hier.

De kick-off vindt vandaag plaats in de Lichthal van de Bijenkorf Amsterdam. Tussen 16.30 en 18.00 uur is er een spectaculaire catwalkshow, waarbij Nederlandse designacademies op de Bijenkorf en op typografie geïnspireerde ontwerpen presenteren. Renate Verbaan presenteert de show en dj-duo Broekje vol & Bloesje vol (Bas Kosters en Shirley Hart) verzorgt de ondersteunende beats. Ook wordt er voor het eerst de Inspiration Award uitgereikt aan het beste ontwerp.

Bekijk hier het filmpje van de Bijenkorf Inspiration 2011.

DE BIJENKORF INSPIRATION COLLECTION

T-shirtZacht T-shirt
EUR 24.95
(de Bijenkorf)
Vierkante sjaalVierkante sjaal met letterprint
EUR 19.95
(de Bijenkorf)
Ketting 'A' Ketting 'a'
EUR 9.95
(de Bijenkorf)
KettingKetting met twee hangers
EUR 9.95
(de Bijenkorf) 
T-shirtWijd T-shirt met grote print
EUR 29.95
(de Bijenkorf)
T-shirtUitlopend T-shirt met letters
EUR 24.95
(de Bijenkorf)

Sokken, 3-packSokken, 3-pack
EUR 13.95
(de Bijenkorf)

Langwerpige... Langwerpige sjaal met tekstrint
EUR 29.95
(de Bijenkorf)
T-shirtUitlopend T-shirt met LOVE 
EUR 24.95
(de Bijenkorf)

Leuk hè al die kleuren en letters?! Laat jij je inspireren door de Bijenkorf? Inspiration is er van 19 april t/m 29 mei.

XOXO Daphne
Voeg de webshop de Bijenkorf toe aan jouw favorieten

liefs, Daphne Schaufeli

Daphne Schaufeli Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer