De beste Vault79 veilingen: Eenmaal, andermaal...

Advertorial

Nog niet zo lang geleden lieten we jullie al kennis maken met de modeschatkamer van Vault79. Vault79 is een veilingsite waar je elke dag de mooiste high end fashion brands tegen lage prijzen kunt vinden. Wie mee biedt, heeft misschien wel zomaar een Michael Kors tas voor een prikkie. 

Wil jij meebieden bij één van deze veilingen? Dat is heel simpel. Connect en bepaal zelf je prijs. Heb jij uiteindelijk het hoogste bod, dan is het item van jou. Ook als de bovenstaande items niet helemaal je stijl zijn, hoef je niet te treuren. Er zijn nog veel meer andere veilingen die de moeite van het aanmelden waard zijn. Om nog extra te besparen op je aankoop hebben wij nu een kortingscode. Van 1 oktober tot 31 december gebruik je de kortingscode V79SPECIAL voor €10,- korting. Verkocht!

vault79

De beste Designer Deals online

De komende weken komen er een paar hele mooie deals voorbij op Vault79 die wij graag met jullie delen. Vandaag kun je bijvoorbeeld bieden op een donkerbruine Chloé zonnebril. Trek jij dit najaar nog even naar de zon? Dit is de deal voor jou! Een paar dagen later, op 25 oktober, gaat de grote liefde van menig Fashionchick onder de hamer. Bied jij mee op die Michael Kors tas van 100% leer? Vault79 start deze veiling op €1,-. Wij zeggen: Eenmaal, andermaaaaal...

Op 28 oktober komt de wintermusthave wollen jas van Made in Italia online. De okerkleur van deze jas maakt hem perfect te combineren met modekleur bordeaux. En de laatste preview die wij geven van de Vault79 veilingen is een Valentino shawl van zijde. Op 29 oktober start deze veiling met een openingsbod van €55,-. Maar natuurlijk zijn er veel meer merken en aanbiedingen te vinden bij Vault79.

button


liefs, Marlies Bax,