Guest editors

De beste swipes: Let's quote it

Pamela, 23 januari 2016

De beste swipes: Let's quote it

Ben jij klaar voor een nieuwe blog van ons kleine zusje Swipe & Shop? Elke maand spot Pamela voor jou de leukste musthaves uit deze superverslavende Tinder-like fashion app. Om het jaar goed te beginnen licht ze deze keer een veel gespotte trend uit: Quotes!

Quotes with style

Quotes

Afgelopen zomer kon je er werkelijk niet omheen, shirts met een opvallende tekst. Maar ook dit seizoen is het nog steeds trending om een statement te maken met jouw outfit. Met een quote-tee of -sweater is jouw streetwear look helemaal compleet. 

Minkpink The weird one teeMinkPink Men at Work
€ 44,99 € 29,99
8MM. Erin sweater print8MM Men at Work
€ 49,99 € 24,99
I believe in UnicornsModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95 € 20,95

Accessorize with quotes

Quotes

It’s all in the details: van een subtiele choose to shine- bracelet tot een fijne IT-bag waarin je jouw meest waardevolle bezittingen meesleept! Je maakt jouw look compleet met een tekstueel versierde accessoire.

A bangle to shine silverModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95 € 4,95
Say it, don't spray it hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy S6Fashionchick Smartphonehoesjes.nl
€ 14,95
Bag in Bag - Take Me To ParadiseMy Jewellery My Jewellery
€ 16,95

Home is where the quote is

Quotes

In de Swipe & Shop-app verzamelen we de nieuwste collecties womenswear, maar omdat we het onwijs tof vinden voegen we soms ook de mooiste home accessoires toe. Musthave van dit moment: een notebook met een pakkende tekst op de cover. Maar ook de lightbox van ModeMusthaves blijf hot and happing.

Where's The Vodka?!ModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95
NOTEBOOKJOSH V tasJOSH V
€ 19,99
Light my Box - A4ModeMusthaves ModeMusthaves
€ 59,95
 

Over Swipe & Shop
Swipe & Shop is een soort Tinder, maar dan voor fashion. Met de app heb je al jouw favoriete modewinkels onder één duim en swipe je eenvoudig door de nieuwste producten van de leukste webshops, bewaar je jouw favorieten of shop je direct. Volg Swipe & Shop op InstagramTwitter, Pinterest of Facebook.


liefs, Pamela Neelis, Swipe it baby!

Lees meer