Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

De 5 mooiste haartrends voor het nieuwe seizoen

Kristel, 27 augustus 2018

We zijn natuurlijk al hard op weg om je klaar te stomen voor het nieuwe modeseizoen. Van de ultieme herfst/winter trends tot aan knappe musthaves die zo snel mogelijk een plekje in je kast moeten veroveren. 

Oftewel: alles om jouw winterlook te veranderen in een daverende outfit. En je snapt: daar hoort natuurlijk ook een spetterende nieuwe coupe bij. Maar hoe dragen we onze lokken eigenlijk dit najaar? Gaan we voor wild of juist ingetogen. Heftig in de krul of gladder dan glad? Wij hebben het voor je uitgezocht en de belangrijkste haartrends van herfst en winter 2018/2019 voor je op een rij gezet. Het enige dat nog rest is kiezen, maar met deze toffe haarcoupes kun je in ieder geval nooit verkeerd gaan.

Haartrend #1: De lage staart

haartrends herfst/winter

De staart dragen we aankomend seizoen laag in de nek. En dat zorgt voor een chic, stijlvol plaatje dat eigenlijk iedereen mooi staat. De scheiding dragen we in het midden en het elastiekje verbergen we door er een plukje haar omheen te draaien. 

Haartrend #2: De haarclip

haartrends herfst/winter

Tja, wie had gedacht dat deze clip óóit hip zou worden? Ik in ieder geval niet. Toch is het waar: de 'bananen' haarclip is terug en heeft tijdens de show van Alexander Wang al menig hart sneller laten kloppen. Mocht je het aandurven zorg dan dat je 'm met minstens zoveel attitude rockt als de dames op de catwalk want met minder wordt het al snel behoorlijk duf.

Haartrend #3: Glad en strak

haartrends herfst/winter

Trek je gel maar uit de kast: we gaan smeren! Dit najaar is de strakke, gladde look helemaal terug van weggeweest. En eigenlijk vinden we dat helemaal niet erg; dit kapsel is namelijk een welkome afwisseling op alle beachwaves die we deze zomer gezien hebben en is perfect als finishing touch van je feestoutfit. Misschien alvast even oefenen voor kerst?

Haatrend #4: In het midden

haartrends herfst/winter

Mocht je je afvragen waar we de scheiding dit seizoen plaatsen, dan kan ik daar kort over zijn: in het midden. Of je je haar nou los draagt of in een staart, zolang je je scheiding centraal plaatst zit je goed. 

Haartrend #5: De knot 2.0

haartrends herfst/winter

De knot wordt in de spotlights gezet dit seizoen. Van snel en rommelig tot ware kunstwerken; de knot kent vele - knappe! - gezichten en die willen we het liefst állemaal zien dit seizoen. Onze favoriet? De leg-er-maar-een-knoop-in-knot. 

Lees ook: Dit zijn dé beauty trends voor het najaar.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer