Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

De 7 leukste beauty vloggers op Instagram

Anne, 19 augustus 2017

De 7 leukste beauty vloggers op Instagram

Het is een van mijn grootste guilty pleasures wanneer ik niets te doen heb op een luie zondag: beauty vlogs kijken op YouTube. Niet dat mijn make-up dan ook maar iets in de richting komt van deze flawless beauty looks, maar het blijft leuk om een blote-billen-gezicht te zien transformeren naar een prachtige make-up look. Jup, ik kan er eindeloos naar blijven kijken. Net als naar hun prachtige Instagram accounts trouwens. Lekker plaatjes scrollen, ook zo'n fijne weekend bezigheid. Ik verzamelde speciaal voor jou de 7 leukste beauty vloggers op Instagram. Hoef jij ze nog alleen maar te volgen. Enjoy!

Tamira Jarrel

beautybloggers

Cool girl Tamira Jarrel is niet je doorsnee kind of beauty vlogger. Deze stoere chick is Glossier Girl, runt haar eigen blog, vlogt daarnaast via haar eigen YouTube kanaal en biedt via haar Instagram ook nog eens voor de nodige outfit inspiratie. Volgen dus! 

Marianne Hewitt

beautybloggers

Houd je van roze? Dan zit je op het Instagram account van blogger en selfie queen Marianne Hewitt wel goed. Naast een YouTube kanaal heeft deze beauty babe ook een eigen platform waar ze haar allerbeste tips deelt. 

Teni Panosian

beauty bloggers teni panosian

Ze zou zo een zusje kunnen zijn van de Kardashians: Teni Panosian. Deze beauty vlogger is niet alleen goed in het creëren van flawless make-up looks; ook haar outfits zijn een heuse bron van inspiratie. Volgen!

Estée la Londe

estee la londe

Als je het Instagram account bekijkt van de Londense YouTuber Estée la Londe, krijg je vrijwel meteen positieve vibes. Niet alleen vanwege haar prachtige beauty looks, maar nog meer van haar schattige verschijning.

Christine Mai Nguyen

beautybloggers

Naast fijne beauty vlogs waarin ze haar favoriete producten en mooie beauty looks deelt, geeft beauty vlogger Christine Mai Nguyen regelmatig leuke producten en kortingen weg via haar Instagram account. Volgen dus! 

Pony

beauty bloggers

Make-up artist Pony uit Korea ken je misschien wel van haar Taylor Swift transformatie video op YouTube. Deze video werd meer dan 15 miljoen keer bekeken! Ben je niet vies van een beetje kleur? Dan ga je haar Instagram account geweldig vinden! 

Fresh Lenghts

beautybloggers

De Londense Lesley (die tevens als journalist voor ASOS werkt) begon op haar blog Fresh Lengths met het schrijven over haar, maar later begon ze daar ook met het delen van haar andere beauty-geheimen. Een must-follow voor iedereen met krullend haar!

Lees ook: 6 musthave beauty producten voor het najaar. 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer