Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

De 4 mooiste haarkleuren van 2018

Kristel, 25 maart 2018

De 4 mooiste haarkleuren van 2018

Haarkleur trends 2018

Ok, je hebt je kledingkast op orde en ook je schoenen zijn helemaal volgens de laatste trends. Jij bent klaar voor een nieuw seizoen! Maar hoe zit het eigenlijk met je haar?

Want natuurlijk is ook die weelderige bos onderhevig aan trends. Niet alleen wat cut betreft maar óók qua kleur. Dus, lees even mee. Ik heb namelijk de 4 knapste nieuwe haarkleuren voor je op een rij gezet. Snel je favoriet kiezen dus en dan - hop! - richting kapper.

Nude for blondes

Haarkleur trends 2018

Vorig jaar was het blond hartstikke wit, strawberry pink of zelfs grijs. Dit jaar gaan we voor een warmere tint en laten we ons haar samensmelten met onze huid. Het resultaat? Nude. Of beige. Het is maar hoe je het noemen wilt. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet te vlak wordt is het wel mooi om diepte in het haar te brengen door middel van high- en lowlights. Erg knap vind je niet?

Rose gold 

Haarkleur trends 2018

Ook brunettes kunnen dit jaar uit hun comfort zone stappen door een scheutje rose gold aan hun lokken toe te voegen. Van kruin tot punt of een subtiele balayage: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 

Radiant red

Haarkleur trends 2018

De tijd dat je je haar vooral zo natuurlijk mogelijk een rode tint moest geven is voorbij. Het mag best een tikkie onnatuurlijk zijn, dat vinden we helemaal niet erg. Ga bijvoorbeeld voor een felle oranje of juist een diepe roodtint en laat de monden maar openvallen!

Goldilocks

Haarkleur trends 2018

Gelukkig, we zijn nog niet klaar met de balayage en ombré kapsels. Wel worden ze, net als de andere blondtinten, een stukje warmer. Halló Goudlokje!

Lees ook: Dit zegt je favoriete kapsel over jou.

Beeld: Getty Images.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer