Fashionnews

De 2 grootste brillentrends van dit seizoen

Marlies, 22 april 2015

De 2 grootste brillentrends van dit seizoen

De tijd dat je met een bril verschoppeling op het schoolplein was, is geheel en officieel voorbij. Brillen werden omarmd uit meer dan alleen praktisch oogpunt. Tot op het moment dat er zelfs brillen zonder glazen op de neus van liefhebbers met perfect zicht verschenen. Ook dit jaar verdient de bril weer een plekje tussen de modetrends met twee van onze favoriete brillentrends.

Brillentrends 2015

Brillentrends voorjaar 2015

Specsavers bewijst met haar 'Brildrager van het Jaar' competitie al dat brillen en de personen daarachter in een grote verscheidenheid bestaan. De trends doen daarin lekker mee. Dikke monturen tegenover haast onzichtbare modellen. Moderne stijlen in felle kleuren tegenover fifties vintage invloeden. Fashionchick koos. Deze twee trends zet je boven aan de wishlist.

Brillentrend retro

Met de terugkeer van snorren, baarden en flared jeans hoefden we niet lang te wachten op een revival van de vintage bril. Daar zijn het niet de seventies, maar de tijden van rock 'n roll met vast gelakt haar en de typische brillen met wat puntig hoekjes die inspireren. Voordeel van de trend is dat je geheel business babe bent wanneer je hem draagt met een wijde blouse en skinny pantalon, terwijl je zijn retro kwaliteiten eer aan doet met getoupeerd haar en een a-lijn rok.

Retro brillen

Brillentrend clear

Bloeit de lente licht en luchtig op en vullen de dagen zich met waterijs en korte rokjes, dan doet de bril dit voorjaar mee. Als tegenhanger van de zwaardere monturen lijkt deze trend haast op je neus te verdwijnen. De stijl van de bril is nog steeds opvallend, het materiaal daarentegen compleet transparant. Het statement van het non-statement.

Doorzichtige brillen

Om door deze brillentrends of al jaren een trouwe brildrager? Geef je nu nog op als nieuwe 'Brildrager van het Jaar' en maak kans op €1500,- shoptegoed en een professionele fotoshoot.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer