Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

De 10 voordelen van online shoppen

Kristel, 16 januari 2016

De 10 voordelen van online shoppen

Confession time: ik ben gék op shoppen. Maar echt. Je mag me er 's nachts voor wakker maken en ik word onrustig als ik een tijdje niet in de buurt van een winkel of webshop ben geweest (je snapt nu waarom ik zo blij word van mijn werk!). Waar ik voorheen altijd zweerde bij het in real life shoppen, je kan dan even de spullen bewonderen, voelen en passen, merk ik dat ik nu steeds vaker mijn shopping cravings op het web bevredig. Niet zo gek ook, want als je er even goed over nadenkt zijn er ontelbaar veel argumenten te verzinnen waarom dat online shoppen nou zo ontzettend fijn is. Benieuwd welke 10 mij altijd het wereldwijde web op krijgen? Lees mee en laat me weten waarom jij zo van online shoppen houdt. Ik ben benieuwd!

Voordelen online shoppen

10 voordelen van online shoppen

#1 Als jij in je pyjama met een glas wijn in je hand door een winkel loopt, wordt je waarschijnlijk op z'n zachtst gezegd wat vreemd aangekeken. Online shoppen zou je zelfs met een onderbroek op je hoofd en met een rietje in een fles wijn kunnen doen en geen haan die er naar kraait. Hoe fijn? #2 Het lijkt wel alsof de mensen die verantwoordelijk zijn voor het paskamerlicht een hekel hebben aan andere mensen. Ben jij ooit vol zelfvertrouwen een pashok uitgelopen? #3 Stel: je hebt een top in een winkel gevonden en je denkt dat deze super goed staat bij die ene broek die je in je kast hebt liggen. Maar je twijfelt... Kleding die je online shopt wordt keurig bij je thuis bezorgd en kun je meteen mixen & matchen met álles dat in je kast ligt. #4 De sale periode staat veelal garant voor chaos en paniek in winkels. Kleding wordt links en rechts op de grond gegooid, de rijen voor de kassa's zijn kilometers lang en het personeel wordt door de drukte nou niet bepaald vriendelijker. Online shoppen tijdens de sale is net zo relaxt als normaal, maar dan voor de helft van de prijs. Wat een verademing. #5 Online shoppen kan óveral. Op de bank, in bed, op de wc en op je werk; zolang je een smartphone, tablet of laptop bij de hand hebt zit je goed.

Felicia, 173018Royal temptation Winkelstraat.nl
€ 79,95 € 47,97
Cowboysbag Handtassen Bag Ellesmere ZwartCowboysbag The Little Green Bag
€ 299,95 € 129,95
Amelie - Middenblauwe gescheurde superskinny jeansRiver Island River Island
€ 55,00 € 40,00
adidas originals sneakers Superstar WAdidas wehkamp.nl
€ 99,95 € 74,95
So soft lammyModeMusthaves ModeMusthaves
€ 89,95 € 44,95
TROA // AMATØR TEEAmator Amator
€ 75,00 € 37,50

#6 Als je in Amsterdam woont wil het nog wel eens lukken om na je werk even de stad in te duiken (trust me, I know). Maar woon je in een stad of dorp waar de winkels gewoon ergens tussen 5 en 6 sluiten wordt het lastig. Online shoppen kan áltijd. 24 uur lang. Need I say more? #7 Dankzij websites zoals Fashionchick (een beetje zelfpromotie mag wel, toch?) heb je het aanbod van meer dan 250 webshops op één punt verzameld. Volgens mij is er geen winkel of warenhuis dat zoveel moois onder één dak aanbiedt. #8 Soms lijkt offline shoppen haast wel een dagje Efteling. Van de drukte op straat sluit je aan in de rij voor de paskamer, om vervolgens in de rij bij de kassa te gaan staan. En dat de hele dag door. Online shoppen is wat dat betreft een stuk efficiënter. #9 Is het koud buiten, heb je zin om te shoppen maar wil je je warme huis (of zelfs bed) niet verlaten? Online shoppen is the answer! #10 Merken die normaal gesproken alleen in het buitenland te krijgen zijn, zijn opeens binnen handbereik. Met een paar klikken op de knop krijg je al het moois uit de hele wereld gewoon hup, in de bus. 

dames pull lt greyRepeat Winkelstraat.nl
€ 199,95
DARE DEVIL SKIRTComegetfashion Comegetfashion
€ 34,95
OVERSIZED TRENCH greenComegetfashion Comegetfashion
€ 59,95 € 19,95
BLACK CIRCLE BAGComegetfashion Comegetfashion
€ 29,95
Bonten bomberjackpull&bear Pull&Bear
€ 39,99 € 29,99
TOPSHOP ACDC destroyed T-shirt met printTopshop de Bijenkorf
€ 36,00

Overtuigd? Mooi. Dan wordt het nu tijd om alles te lezen over dé spring/summer trends van 2016 en meteen het broodnodige online te shoppen. Let's go!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer