Dansjes, We Own the Night en zonaanbidders

Als je op één dag kunt dansen op Amsterdam Open Air en Nike’s We Own the Night kunt rennen en de volgende dag alweer vertrekt naar de rustige Veluwe, dan leef je het diverse leven als die van de Fashionchick. We constateren hier maar al te vaak hoe divers onze redactie leeft. En dat blijkt maar weer als we door de FC Weekly heen scrollen.

FCW 24

Met de zon hoog aan de lucht en temperaturen boven de 25 graden kunnen wij niet stilzitten. Gelukkig was er genoeg te doen afgelopen week. We begonnen het heerlijk lange Pinksterweekend met een deel van de Fashionchick redactie op het strand. Ook Amsterdam Open Air was fantastisch met een zonnetje. Het enige moment dat we de temperatuur vervloekten was toen we met Team Fashionchick aan de start van de 10k run WOTN stonden. Gelukkig kwamen we allemaal heelhuids over de finish. Uitgedroogd en afgepeigerd, dat dan weer wel. Tijd voor business! Ellen en Wendy presenteerde de hoogtepunten van het afgelopen jaar op de Sanoma Media Matters. Kijk je mee?

De week van Fashionchick in foto's

FCW We Own the Night

L Het sport virus heeft toegeslagen op de Fashionchick redactie. Ook Ellen raakte besmet en trok haar renschoentjes aan!
R Fashionchick team We Own The Night.

FCW 24

L Strandtas vol, zonnebril op en bikini aan. Waar kun je met dit hete weer beter zijn dan een aan het strand?
R Ook op de Veluwe was het goed toeven.

FCW Open Air

L Amsterdam Open Air is vaste prik in onze festival kalender. Amanda liep Tess van Fashionscene tegen het lijf.
R Ook de Fashionchick-mannen houden van een feestje. SEO-Sjoerd danste gezellig met ons mee.

FCW 24

L Mette en Wendy helemaal happy -en met fantastische nieuwe bikini's- bij onze favoriete strandtent Timboektoe in Wijk aan Zee.
R Bij een dagje beach hoort eten voor een beach proof body!

FCW Sanoma

L Ellen sprak op Sanoma Media Matters en liep daar de hoofdredactrice van de Marie Claire, Clauda Straatmans, tegen het lijf. Curls rule!
R #FWIS met de Fashionchick Summer Shoe collectie 2014

Vanavond is het zo ver, Nederland speelt de eerste wedstrijd op het WK in Brazillie. Waar ga jij kijken? En heb jij al een oranje outfit klaarliggen? Fijn weekend!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer