Fashionnews

Dans je gek, lach je suf en shop je rot tijdens LINDA.festival

Marjolein, 25 maart 2016

Dans je gek, lach je suf en shop je rot tijdens LINDA.festival

Waar is dat feestje? In Zaandam is dat feestje! En wat voor feestje: het LINDA.festival komt er aan. Op 14 óf 15 mei (want: twee dagen hetzelfde programma) kun je lekker uit je plaat op het LINDA.festival. Je kunt los in de shops, bij de foodtrucks (yum!) en uiteraard op de dansvloer aka grasmat. Als we LINDA. een beetje kennen, en we denken toch wel dat we dat inmiddels doen, wordt het briljant!

LINDA festival

Gymmen met Arie

Niet zeuren, zin maken. Dat is een soort van het motto tijdens het LINDA.festival en daar moeten wij stiekem best een beetje om lachen. En verder? Verder ga je niet eens zeuren, want wat er allemaal te doen is op het festival is té leuk! Zo onderga je een beautybehandeling in de one of a kind Beauty Wasstraat en staat gymmen met Arie op het program. Arie Boomsma? Jazeker. Die! Maar je kunt ook genieten van een fijne handmassage of een spuitje botox. Waarom niet? Shinen zul je op dit festival! En als het op entertainment aankomt is het ook een grote dik-voor-mekaar-show. Ali B, Jett Rebel, Chef's Special en Gerson Main; het is slechts een kleine greep uit al het fijns dat voorbij komt. Verder geniet je van de lekkerste happen, dranken én - ook belangrijk – de knapste barmannen. Als kers op de taart organiseert LINDA. een gave Kofferbak Sale, waarbij je prachtige vintage stukken opduikelt uit de tofste bolides.

LINDA festival

Van kast naar kofferbak

Rijen indrukwekkende auto’s vol unieke kledingstukken, vintage lifestyle-spulletjes en allerlei lekkers (voor tussen het passen door, natuurlijk). Waar al dat moois vandaan komt? Bijvoorbeeld uit de kledingkasten van LINDA. én Linda de Mol’s vaste stylistes Gaby en Odette van Wolf Produkties. In hun ‘trunk’ vind je naast mooie eigen stukken ook pareltjes die zijn gebruikt voor producties. Verder kun je je hart ophalen met de fijnste items uit de kasten van onze LINDA.-redactie en geeft styliste Bho, bekend van LINDA.tv’s ‘Wat zie jij er leuk uit’, jou een make-over met schatten uit haar persoonlijke collectie. En da’s heus nog niet alles…

LINDA.festival

Dit wil je niet missen

Het moge duidelijk zijn: een dagje LINDA.festival, het meest gevarieerde en énige festival waar Linda de Mol zelf ook bij wil zijn, is een onvergetelijke ervaring die je absoluut níet. wil. missen. Aarzel geen moment en koop snel je ticket. Nú kan het nog!

Tickets

Hou LINDA.nieuws en de LINDA.festival-Facebookpagina de komende tijd goed in de gaten. Hier lees je wat er tijdens LINDA.festival allemaal nog meer te beleven valt, komt het laatste festivalnieuws voorbij en vind je praktische informatie

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer