Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Guest editors

Daisy loves health: Mango bosbessen smoothie

Daisy, 14 april 2018

Daisy loves health: Mango bosbessen smoothie

Mango bosbessen smoothie

Het is eindelijk officieel lente! En zeg je lente, dan zeg je… smoothies! Heerlijk fris en perfect voor de start van een zonnige lente dag. En het maken is ook nog eens super easy

En met flink wat havermout door een smoothie voldoet hij óók nog eens prima als ontbijt. Hoe handig is dat? En zeg nou zelf, als je hier naar kijkt moet je dag toch wel vrolijk beginnen? Dus, wacht niet langer en haal het zonnetje in huis met deze overheerlijke smoothie! 

Mango bosbessen smoothie

Ingrediënten
Bosbessen laag: handjevol (bevroren) gemixte bessen | 1 bevroren banaan | 1 theelepel chiazaad | 3 eetlepels water of plantaardige merl | 2 eetlepels havermout
Mango laag: halve verse mango of 75 gram bevroren mango blokjes | klein beetje water 

Meng eerst alle ingrediënten in de blender voor de bosbessenlaag, behalve het chiazaad. Als alles goed gemixt is voeg je de chiazaadjes toe en roer je deze door de frambozen smoothie. Giet deze in een glas en spoel de blender goed om.

Doe vervolgens de halve verse mango of 75 gram bevroren mango blokjes in een samen met wat water. Mix ongeveer 2 minuten tot je een dikke mango puree overhoudt. Schep deze bovenop je bosbessen smoothie. Versier je smoothie met wat vers fruit en tijd om te genieten! 

Lees ook: 5 tips tegen een droge huid!

Over Daisy Oppelaar
Daisy kan heel hard rennen, heel lekkere healthy baksels maken en dat beide ook nog eens heel mooi vastleggen op haar blog I Love Health.nl. In 2012 begon ze één van de eerste Nederlandse blogs over health zonder geitenwollensokken-imago, wat uitgroeide tot een grote naam op dat front. Op haar blogs deelt Daisy niet alleen smoothies en haar persoonlijke visie op gezondheid, ze vraagt ook regelmatig de mening van sport- en voedingsdeskundigen. Sinds dit jaar heeft I Love Health er een zusje bij. Namelijk I love Bali.nl.  Volg Daisy. I Love Health en I Love Bali  op FacebookInstagram en Twitter!

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Daisy Oppelaar,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer