Guest editors

Daisy loves health: I Love Health does Bali!

Daisy, 20 maart 2016

Daisy loves health: I Love Health does Bali!

Als je mij online volgt, vraag je je vast af: “Zit ze nu alweer op Bali?” Ja, alweer! “Jij bent ook het hele jaar op vakantie zeg, wat een leventje.” Die hoor ik zo’n vijf keer per week. Nu hoef je geen medelijden met mij te hebben hoor, maar ik zal het even toelichten waarom ik zo vaak op Bali ben. Dat het een fantastische plek is, hoef ik je vast niet uit te leggen.

quote Daisy Bali

Ik voel me er ontzettend thuis. Omdat I Love Health mijn fulltime business is, kan ik ook vanuit Bali werken. Laptop mee, goede wifi en ik kan overal werken. Deze vrijheid is heerlijk! Dus ja, ik ben op Bali, maar ik werk hier gewoon. De blogjes gaan gewoon door en de mailbox stroomt nog wel vol. Maar met mijn voetjes in het zand en met het ruizen van de golven op de achtergrond, is dat toch wel heel erg fijn!

Gezond eten in Bali

Gezond bezig, ook in Bali

Daarnaast is Bali een ontzettende inspiratie voor mijn site. Gezond leven is heel easy hier. Je kunt je elke avond klem zuipen in Kuta, als dat is wat je wilt. Maar als je net als ik voor de healthy way wilt gaan (met af en toe een party night – het draait immers om balans hè), zit je ook goed op dit eiland. Op elke straathoek vind je gezonde eettentjes. Smoothies, zuurdesembrood, vegan food, tarwegrasshotjes, soya cappu’s, detox juices, protein shakes, açaï bowls… het is er allemaal te vinden. Ik heb geen eigen keuken, maar drie keer per dag gezond buiten de deur eten is elke keer weer een feest.

Sporten in Bali

Sport 'till you drop

Ook qua sport kan ik mijn hart ophalen. Ik probeer elke dag minstens één keer te surfen. Afgelopen week heb ik mijn eigen surfboard gekocht. Mijn eerste! Zo leuk! Ik ben verliefd op mijn paarse kindje. Ik ben mega vastberaden om écht goed te leren surfen. Ik doe het nu 1,5 jaar, maar het is zo moeilijk joh. Voordat je écht kunt surfen, moet je heel wat uurtjes in die zee doorbrengen. Maar goed, opgeven komt niet voor in mijn woordenboek, dus ik ga ervoor! Verder ben ik lid geworden van een mooie nieuwe gym in Seminyak (SOHAM), waar ik drie keer per week mijn krachttraining van Personal Body Plan doe, want ook dat gaat gewoon door hier. Ook probeer ik nog één keer per week een lesje bij Bali Fit te volgen, de gym met wie ik mijn I Love Health Retreat Bali organiseer. Deze I Love Health retreat op Bali is toch wel een droom die uitkomt. Eind april vliegt een heel leuk groepje vrouwen uit Nederland naar Bali, ‘mijn eilandje’, om aan mijn I Love Health retreat mee te doen. Je kunt je niet voorstellen hoe gaaf ik dat vind. Ik ben verliefd op dit eiland en dat ik dat kan combineren met mijn andere passie ‘I Love Health’, vind ik waanzinnig.

Retreat Bali

Wat is de I Love Health retreat?

De Retreat is een week lang fit, food & fun! We gaan ontzettend lekker en gezond eten. Elke dag sporten bij Bali Fit. Uiteraard surfen, we zijn immers op Bali. Heel veel sunset coconuts drinken en genieten van de prachtige sunsets. Tannen, relaxen, gezond Bali ontdekken, dansen bij Old Man’s, massages en personal training krijgen en had ik het voedingsadvies al genoemd? Dit wordt een heerlijke week kan ik je zeggen! Healthy food, sporten maar vooral heel veel fun! Lijkt je dit wel wat en wil je meer weten over de I Love Health Retreat Bali? Lees erover op mijn blog! Ik heb nog een paar plekjes voor april! Dus als je mee wilt, mail me snel op info@ilovehealth.nl. En wie weet tot in Bali!

P.S. Als april vol is, of die week komt je niet uit, dan kun je eind oktober misschien wel mee! Bij succes – en zo ziet het er wel naar uit – organiseer ik dan weer een week. Ook hiervoor mag je me mailen.

Liefs, Daisy 

Over Daisy Oppelaar
Daisy kan heel hard rennen, heel lekkere healthy baksels maken en dat beide ook nog eens heel mooi vastleggen op haar blog I Love Health.nl. In 2012 begon ze één van de eerste Nederlandse blogs over health zonder geitenwollensokken-imago, wat uitgroeide tot een grote naam op dat front. Op haar blogs deelt Daisy niet alleen smoothies en haar persoonlijke visie op gezondheid, ze vraagt ook regelmatig de mening van sport- en voedingsdeskundigen. Volg Daisy & I Love Health op FacebookInstagram en Twitter!

liefs, Daisy Oppelaar,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer