Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Guest editors

Daisy loves health: gezond & skinny pizza recept

Daisy, 06 mei 2018

Daisy loves health: gezond & skinny pizza recept

Gezond pizza recept

Wie zegt dat een pizza niet gezond kan zijn?! Ik bewijs je het tegendeel met deze skinny healthy pizza varatie! De truc van deze pizza is de bodem. Neem bijvoorbeeld een volkoren wrap. Laag in calorieën en zo makkelijk dat je pizza in een paar minuten klaar is. Of ze minder lekker zijn dan ‘gewone’ pizza’s? Zeker niet. Moeilijk receptje? Nee hoor, een pizza afhalen is meer werk... Gezond? Ja zeker, mits je natuurlijk gaat voor gezonde toppings. 

Maar je kunt natuurlijk alle kanten op. Denk aan elke groente die je maar lekker vindt, tonijn, kip en andere kazen als feta of geitenkaas. Dit recept is ideaal als simpele en lekkere avond maaltijd, maar natuurlijk ook perfect om mee te nemen als lunch! 

Snelle en gezonde pizza met tomaat, paprika, hüttenkäse en kiemen

Ingrediënten: 1 volkoren wrap | 1 á 2 el tomatensaus | 1/3 paprika in reepjes | Handje cherry tomaten gehalveerd | 3 el Parmezaanse kaas | 2 el hüttenkäse | Groene kiemen, zoals broccoli kiemen

Een echte aanrader!  #1 Verwarm je oven voor op 180 graden #2 Neem een stuk bakpapier ter grootte van de pizza en leg de wrap erop. #3 Beleg de wrap als bodem van je pizza met de tomatensaus, Parmezaanse kaas, paprika, tomaatjes en hüttenkäse. #4 Breng op smaak met wat peper. #5 Zet in de oven gedurende 10 minuten. #6 Haal uit de oven en garneer met de kiemen.

Over Daisy Oppelaar

Daisy kan heel hard rennen, heel lekkere healthy baksels maken en dat beide ook nog eens heel mooi vastleggen op haar blog I Love Health.nl. In 2012 begon ze één van de eerste Nederlandse blogs over health zonder geitenwollensokken-imago, wat uitgroeide tot een grote naam op dat front. Op haar blogs deelt Daisy niet alleen smoothies en haar persoonlijke visie op gezondheid, ze vraagt ook regelmatig de mening van sport- en voedingsdeskundigen. Volg Daisy & I Love Health op FacebookInstagram en Twitter!

liefs, Daisy Oppelaar,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer