Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Guest editors

Daisy loves health: de leukste healthy boeken du moment

Daisy, 28 juni 2015

Daisy loves health: de leukste healthy boeken du moment

Het allerleukste healthy boek komt natuurlijk eind dit jaar uit: mijn eigen I Love Health boek! Maar tot die tijd zijn er heel veel andere fijne healthy boeken die je zeker in je kast moet hebben. Vorige week was ik op de boeklanceringen van mijn twee nieuwe favo healthy boeken: SLA, van het bekende eetconcept SLA en Powerfood 2 van Rens Kroes. Inmiddels zijn beide boeken van voor tot achter doorgebladerd en de eerste receptjes gemaakt. En die waren overheerlijk. Musthaves voor op je kookboekenplank!

I Love Health boeken

SLA – het kookboek

Mijn favoriete saladebar SLA verovert Nederland. Na diverse succesvolle zaken in Amsterdam, gaan ze nu ook uitbreiden naar andere steden in het land. Yes! Zit jouw stad er nog niet bij? Dan kun je nu ook zelf aan de slag met alle goddelijke slarecepten uit het SLA kookboek. Want je begrijpt, een kookboek kon natuurlijk niet uitblijven. Je vindt de populairste saladerecepten van de afgelopen 2 jaar in het boek, maar ook die waanzinnig goede dressings die de salades extra speciaal maken. En wat dacht je van die té lekkere toetjes en taartjes? Staan er ook in! Eindelijk alle SLA-geheimen op tafel. De recepten in het boek zijn gebaseerd op groenten en planten en zijn veelal glutenvrij. Koemelk en geraffineerde suiker komen er niet in voor. Ik ben een blij mens! Je koopt SLA voor €24,99 bij Bol.com.

I love health boeken

Powerfood – Van Friesland naar New York, Rens Kroes

Deel twee van de bestseller Powerfood kon natuurlijk niet uitblijven! Rens’ jaar moet wel een enorme rollercoaster zijn geweest na het verschijnen van Powerfood 1, precies een jaar geleden. En ik vermoed dat het succes van deel 2 minstens zo groot zal zijn. Powerfood - Van Friesland naar New York ziet er qua look & feel net zo uit als deel 1. Prachtig dus! Het staat weer vol met de lekkerste food foto’s en mooie plaatjes van beauty Rens in zowel New York als Friesland. Maar, één groot voordeel, hij is nóg iets dikker. Dat betekent dus nog meer food inspo! De recepten zijn onderverdeeld in 7 categorieën: ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, toppings en drinks. Een paar receptjes die bovenaan mijn to-bake or make list staan: poffertjes, zoete aardappelbrownies, de bietenhummus en de watermelon mocktail. Klinkt goed, toch!? Je koopt Powerfood – Van Friesland naar New York voor €19,99 in de Fashionchick Fashion Finder!

I love health

Nog heel even terug op het I Love Health boek! Op dit moment ben ik druk aan het schrijven en receptjes aan het maken en testen. Mega spannend allemaal! Het wordt een guide om gezond te leven, volgens de I Love Health filosofie. Het wordt geen kookboek zoals SLA en Powerfood, maar er komen wel veel recepten in te staan. Verder héél veel handige tips en weetjes om gezond te leven. En ik vertel je alles over mijn favoriete sporten.

Jouw recept in mijn boek?

Ik heb jouw hulp nodig voor de recepten in mijn boek! Ik heb zelf tientallen leuke ideeën. Maar uiteindelijk maak ik het boek voor jou! Ik ben daarom heel benieuwd welk recept jij graag terug zou willen zien in het boek. En dan bedoel ik vooral een recept van jouw ultieme guilty pleasure! Ik verzin er namelijk graag een healthy variant op… guilt-free snacken willen we allemaal wel toch? En hoe tof zou het zijn als jouw recept opgenomen wordt in het boek? Gaan we gewoon doen hoor! Dus: deel jouw receptwens in de comments onder dit bericht. Denk guilty-pleasure stijl... De leukste, lekkerste en origineelste receptideeën komen in het boek. Wie weet zie je jouw recept straks wel terug in het I Love Health boek!

Over Daisy Oppelaar
Daisy kan heel hard rennen, heel lekkere healthy baksels maken en dat beide ook nog eens heel mooi vastleggen op haar blog I Love Health.nl. In 2012 begon ze één van de eerste Nederlandse blogs over health zonder geitenwollensokken-imago, wat uitgroeide tot een grote naam op dat front. Op haar blogs deelt Daisy niet alleen smoothies en haar persoonlijke visie op gezondheid, ze vraagt ook regelmatig de mening van sport- en voedingsdeskundigen. 
Volg Daisy & I Love Health op FacebookInstagram en Twitter!

liefs, Daisy Oppelaar,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer