Guest editors

Daisy loves health: 6 x de lekkerste zomer smoothies

Daisy, 09 juli 2017

Daisy loves health: 6 x de lekkerste zomer smoothies

Het is officieel zomer! Het zonnetje schijnt lekker en de temperaturen zijn heerlijk. En wat drink je op zo’n zomerse dag nu liever dan een verse, koude en lekkere smoothie? Deze kun je nemen als ontbijtje, maar ook als tussendoortje. Wij hebben onze favoriete smoothies voor je op een rij gezet. Als je nou geen zin of tijd hebt om er zelf een klaar te maken, hebben we er ook een aantal kant-en-klare healthy smoothies voor je tussen zitten! 

1. Frisse groene smoothie

smoothie 1

Dit heerlijke smoothie recept (made by Daily Bowl of Happiness) is zeker summer proof! Lukt het jou ook om zulke mooie lagen te creëren? Zo maak je hem: #1 Maak eerst de chia pudding (laag 1) door alle ingrediënten te mengen en even te laten staan. #2 Maak met een blender de smoothie met de ingrediënten van laag 2. #3 Schenk dit rustig op laag 1. #4 Bestrooi eventueel met toppings.

2. Innocent Berry Protein

Innocent

Voor degenen die gewoon een kant- en-klare smoothie willen heb ik een tip! De innocent Berry Protein is gemaakt van aardbeien, frambozen, romige kokosmelk en soja-eiwitten. Niet alleen erg lekker, maar hij zit ook nog eens vol nuttige voedingsstoffen, zoals proteïne. Ook goed om te weten is dat er geen suiker is toegevoegd, maar enkel puur fruit.

3. Karnemelk smoothie met bosvruchten

Innocent

Zo lekker als-ie eruit ziet, zo lekker smaakt ‘ie ook! Dit is hoe je hem maakt: Doe alle ingrediënten tegelijkertijd in de blender, en mix tot een gladde smoothie. Als de substantie te dik is, voeg dan wat karnemelk of water toe.

4. Innocent Antioxidant

Antioxidant

Deze gezonde Antioxidant smoothie van inncocent zit bomvol met fruit, groente en andere gezonde ingrediënten zoals tarwegras, saffloer, spirulina en matcha. Dop eraf draaien, en genieten van het zonnetje! 

5. Peer kaneel smoothie 

peerkaneel

Er is weinig simpeler dan het maken van deze smoothie: gooi alle ingrediënten bij elkaar in de blender en meng tot een gladde massa. Schenk daarna in een groot glas en strooi er nog wat kaneel over voor de finishing touch.

6. Innocent Recharge

Innocent geel

Van dat warme weer kun je soms ook best een beetje futloos worden. Maar gelukkig heeft innocent daar iets op gevonden: de Recharge smoothie. Deze smoothie is een bron van vitamine B1, B2, B3 en B6 die allemaal bijdragen aan een goede stofwisseling. Oh, en natuurlijk vitamine C, dat zorgt voor vermindering van vermoeidheid. 

Meer gezonde smoothie recepten vind je op I Love Health.nl.

Over Daisy Oppelaar
Daisy kan heel hard rennen, heel lekkere healthy baksels maken en dat beide ook nog eens heel mooi vastleggen op haar blog I Love Health.nl. In 2012 begon ze één van de eerste Nederlandse blogs over health zonder geitenwollensokken-imago, wat uitgroeide tot een grote naam op dat front. Op haar blogs deelt Daisy niet alleen smoothies en haar persoonlijke visie op gezondheid, ze vraagt ook regelmatig de mening van sport- en voedingsdeskundigen. Volg Daisy & I Love Health op FacebookInstagram en Twitter!

liefs, Daisy Oppelaar,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer