Guest editors

Daisy loves health: 5x haarmaskes van healthy food

Daisy, 18 september 2016

Daisy loves health: 5x haarmaskes van healthy food

Wat een heerlijke nazomer was dat he? Heel leuk natuurlijk die zon, zee en zwembad, maar het is verre van goed voor je haar… Gevolg: gespleten haarpunten, droog en dof haar. Worden we niet vrolijk van! Oplossing: een fijn haarmaskertje. Door je budget heen? No worries, deze haarmaskertjes maak je gewoon met huis- tuin en keukenmiddeltjes. Budgetproof dus!

Daisy

5x DIY haarmaskers

#1 Mayo-egg mask: voor futloos haar
Meng drie eetlepels mayonaise, een halve eetlepel olijfolie met een ei. Laat het masker 30 minuten intrekken en spoel het uit met lauw water.

#2 Anti-dry mask: voor droog haar
Meng drie eetlepels olijfolie met twee losgeklopte eieren. Laat 20 minuten intrekken en spoel uit met koud water. Gebruik geen heet water, want dan stolt het eiwit! (IEUW)

#3 Banana mask: voor droog haar en een gevoelige hoofdhuid
Pureer een halve banaan met twee eetlepels honing en een paar druppels amandelolie. Masseer op je hoofdhuid en laat 20 minuten intrekken met een badmuts op. Spoel uit met lauwwarm water.

Haarmasker

#4 Honey-olive mask: voor krullend haar
Dit masker kun je ook gebruiken als je droog of pluizend haar hebt. Meng een ei, een eetlepel olijfolie en een eetlepel honing. Breng het aan op je haar en laat het dik tien minuten intrekken. Spoel het daarna uit met lauw water, niet te warm!

#5 Kokosoliemasker: voor droog of beschadigd haar 
Voor droog of beschadigd haar is kokosolie dé oplossing. Meng twee eetlepels kokosolie en één eetlepel olijfolie, laat dit tien minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. PS. Veel celebrities gebruiken dit ook.

Nog meer haarmasker-inspi nodig? Check hier wat je nog meer kunt maken!

X Daisy – I Love Health

Over Daisy Oppelaar
Daisy kan heel hard rennen, heel lekkere healthy baksels maken en dat beide ook nog eens heel mooi vastleggen op haar blog I Love Health.nl. In 2012 begon ze één van de eerste Nederlandse blogs over health zonder geitenwollensokken-imago, wat uitgroeide tot een grote naam op dat front. Op haar blogs deelt Daisy niet alleen smoothies en haar persoonlijke visie op gezondheid, ze vraagt ook regelmatig de mening van sport- en voedingsdeskundigen. Volg Daisy & I Love Health op FacebookInstagram en Twitter!

liefs, Daisy Oppelaar,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer