Customize & win: Tivoli Audio Albergo+ radio t.w.v. €318,-

Of je nu graag naar R&B, klassiek of Techno luistert; met een knappe geluidsinstallatie luister je niet langer naar blikkerig geluid uit je telefoonspeakertjes maar heb je het idee dat je zelf (vooraan!) bij het concert staat. Maar dan is het wél zo fijn als de radio in kwestie ook nog een beetje leuk in je zorgvuldig samengestelde interieur past, toch? Wij presenteren: de Tivoli Audio Albergo . Een traktatie voor je oren én je ogen.

Win Tivoli Audio Albergo

Easy peasy

Nog een voordeel: de radio is super makkelijk in gebruik. Oftewel: geen ingewikkelde knoppen, een boek als handleiding of drie verschillende soorten afstandsbedieningen om de tijd in te stellen. Je kunt met de Albergo muziek luisteren via digitale (Digital Radio Plus) en FM radio of door te streamen van elk willekeurig Bluetooth-apparaat. De radio is verkrijgbaar in vijf mega hippe kleuren en kan gecustomized worden met één van de verwisselbare houten, beton-look of stoffen behuizingen. 

Customize & win!

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Mooi! Tivoli Audio gaat namelijk iemand blij maken met een unieke Albergo t.w.v. €318,-! Meedoen is reuze simpel: stel je ultieme Albergo samen op de website van Tivoli Audio en laat je gegevens achter. That's it. Waar wacht je nog op? Doe snel mee!

Gefeliciteerd Renée!

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer