Lifestyle

Cupid's Circus Show: Dit Valentijnsfeest wil je niet missen!

Kristel, 04 februari 2016

Cupid's Circus Show: Dit Valentijnsfeest wil je niet missen!

Goed nieuws voor alle love birds of singles die nog geen plannen hebben op de avond vóór de dag van de liefde: Fashionchick, MEN TODAY en Style Today geven samen met A-dam Underwear een feest dat je niet wilt missen. Op zaterdag 13 februari toveren we Bar Paul op de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam om tot Cupid's Circus Show en ja, het feest wordt zo spectaculair als de naam doet vermoeden. 

Cupid's Circus Show

Een feest voor de liefde én voor Siep

Waarschijnlijk heb je de naam A-dam Underwear al eerder voorbij zien komen. En dat kan kloppen. Nog niet zo lang geleden bracht MEN TODAY namelijk samen met dit merk Siep uit, een boxershort versierd met het logo van MEN TODAY. En alleen dat al vraagt om een feestje, nietwaar? Daarom hoefden we niet lang na te denken toen ons gevraagd werd deel uit te maken van Cupid's Circus Show. Een feest om de liefde én de geboorte van een hele knappe boxershort te vieren in de gezelligste straat van Amsterdam? We're in.

Expect sparks to fly

Wat kun je verwachten op zaterdag 13 februari? Veel. Heel veel. Zo word je vanaf 22.00 uur bij de deur ontvangen door Cupido himself, natuurlijk gekleed in een A-dam Underwear boxershort. Eenmaal binnen kan het dansen en sjansen beginnen op heerlijke deuntjes van Don Chillmar en Kevin & The Twins. Om het ijs te breken en te zorgen voor een avond vol flirts en romances kan er genoten worden van liefdeshotjes Jager.

En mocht je jouw Valentijn die avond tegen het lijf lopen, dan zou het zomaar kunnen dat jullie de nacht doorbrengen in een superdeluxe kamer in het W Hotel. W Amsterdam stelt namelijk één kamer beschikbaar voor een lucky couple om de nacht voor Valentijn in door te brengen. Wie dat is wordt bij de deur al bepaald. Bij het inchecken van je jas krijg je namelijk een tag die zomaar de sleutel van een kamer in het prachtige W Amsterdam kan zijn. En zo kan de vraag 'Bij jou of bij mij?' zomaar voor je beantwoord worden. 

I'm sexy and I know it

Ted Baker Vynus crop top met bloemdessin van kantTed Baker de Bijenkorf
€ 195,00
Lulu Guinness Clutch redLulu guinness Zalando
€ 299,95
Nikkie Zwarte Imitatie Leren Rok SierraNIKKIE Bomont
€ 119,95 € 71,97
Högl Klassieke pumps redHogl Zalando
€ 139,95
JENTIL JumpsuitJOSH V JOSH V
€ 139,99 € 70,00
Barry M Lip Paint - 121 Pillar Box RedBarry M. The Make Up Spot
€ 6,25
BodySapph Livera
€ 89,99
Tutu Party SkirtModeMusthaves ModeMusthaves
€ 64,95
Love Moschino Schoudertas blackLove Moschino Zalando
€ 189,95

Party time!

Wil jij dolgraag bij dit feest aanwezig zijn? Dat snappen we maar al te goed. Goed nieuws: een kaartje voor Cupid's Circus Show kost maar €5,- en koop je aan de deur bij Bar Paul. Maar ben jij in het bezit van Siep, de MEN TODAY x A-dam Underwear boxershort, en heb je die op 13 februari aan, dan mag je gratis en voor niets naar binnen. Goeie deal, toch? Laat alvast weten dat je komt door je aan te melden op de event pagina van A-dam Underwear en leg je meest verleidelijke outfit vast klaar. Zien we je de 13e?

Meld je aan

Nog meer outfitinspiratie voor Valentijn nodig? Je vindt het in onze Styleguide!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer