Costes lookbook winter 2014/2015

Vanaf het moment dat ik tijdens een dagje shoppen de grote letters van Costes zag prijken op de voorgevel was ik verkocht.  Nu is Costes al ruim een jaar niet meer weg te denken van mijn favorietenlijstje. We gebruikten hun items in de Fashionchick commercial en dragen de collectie met fier. De komst van het nieuwe Costes lookbook winter 2014/2015 zorgt voor de nodige oooh's en aaah's op de Fashionchick redactie. Kijk je mee?

Visual costes

Chic meets sporty

Make some space in your closet, want de Costes wintercollectie 2014 is onweerstaanbaar! Van City Chic met witte blousejes en rokjes naar een Casual Mix met hippe, basic T-shirts. Alles is te vinden bij Costes. De key pieces van de winter, regelrecht van de catwalk naar je kledingkast. Dit seizoen gaat Costes voor een mix van sporty en chic met stoere en krachtige invloeden. Kies als een echte rebel voor een off white look met een stoere bikerjacket of ga voor een wild look met fake fur jasjes en stoere dierenprints. The street is your runway.

Costes lookbook winter 2014/2015

Lookbook Costes

Lookbook costes

Costes lookbook

Welk kledingstuk komt bij jou in de kast te hangen?  Shop nu de  collectie op Costes wintercollectie in onze Fashion Finder.

liefs, Bente van de Wouw

Bente van de Wouw

Reageer

    Log in om te reageren
  • Marlies 2 jaar geleden

    Superleuk allemaal!

  • Sylvana 2 jaar geleden

    Sinds een paar maanden hebben we ook een Costes in Den Haag. Iedere keer sta ik weer verstelt van hun collecties en de prijzen die op zich best wel meevallen