Fashion

Costes lookbook herfst winter 2015 2016

Amanda, 25 juli 2015

Costes lookbook herfst winter 2015 2016

We all love Costes! Op de redactie zijn we allemaal mega fan van dit coole merk. We gebruiken het in onze styling sessies, TV commercials en dragen het zelf ook met liefde. Elke keer als er weer een nieuwe campagne of lookbook online staat, kunnen we niet wachten om het te bekijken. Wat willen we dit seizoen allemaal hebben? (ehm, alles?)

csotes

Durf jij de seventies trend al aan? Wijde broekspijpen en blokhakken? Costes zet de trend door dit najaar. En zo'n lookje kan eigenlijk niet meer ontbreken in je kast. Dus als je in de zomer er nog niet aan toe bent, ga dan even met jezelf in overleg voor deze herfst en ga voor zo'n coole flared pants! Verder zien we in de collectie veel natuurtinten. Beige, bruin, lichtgrijs en mosgroen. En hoe cool is de nieuwe broeklengte? De culotte is nu helemaal hét item, maar in najaar verlengen we de culotte tot een boven-de-enkels broek. En wijd please! Alles is eigenlijk wijd deze winter. Kom maar op met de oversized vesten en zien we daar nou een T-shirt dress óver een coltrui? Welcome back!

Costes lookbook herfst winter 2015 2016

lookbook

lookbook

lookbook

Wij voelen seventies in de mix met nineties. And that's awesome. Wijde broeken, shirts over coltruien en een nieuwe broeklengte. Costes geeft ons herfstkriebels!

Shop meer Costes in onze Fashion Finder. 

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer