Fashionnews

Conquer the world! Met een stijlvolle telefoon en dito outfit...

Marjolein, 17 mei 2016

Conquer the world! Met een stijlvolle telefoon en dito outfit...

Al tijden zijn we fan van het label dat powervrouw Olcay Gulsen ooit opzette. Inmiddels is SuperTrash uitgebreid met ST. Studio en de cleane snits en volwassen items die we daar zien, vinden we bijna nog mooier dan we het te gekke Supertrash al vonden (kan dat? Ja, dat kan)! Bij een stijlvolle look hoort tegenwoordig ook een stijlvolle telefoon, toch? Vinden wij wel. Vandaar dat wij groot fan zijn van de Samsung Galaxy A5, één van de meest knappe telefoons die we in tijden tegen zijn gekomen (hij is er dus ook in het goud!). Maar ook de binnenkant - en dan met name de camera - mag er wezen! Want als je met weinig licht zulke knappe foto's (en selfies!) kunt maken, dan heb je het hart van ieder Instaqueen al snel gewonnen. Hoe dan ook, het feit dat Samsung en ST. studio de handen ineen hebben geslagen, stemt ons vrolijk. Want: stijlvolle outfit & telefoon = win-win.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Wat een fijne deals! 

Goed, leuk dat die merken samenwerken, maar wat heb jij er nou eigenlijk aan, vraag je je misschien af. Dat leggen we je uit… Besluit jij om voor 30 juni 2016 de stijlvolle Samsung Galaxy A5 in te slaan? Dan krijg je een ST. Studio giftvoucher ter waarde van €50,- cadeau. Ga je liever eerst bij ST. studio shoppen? Ook dan is er een mooie aanbieding voor je bedacht. Koop je (wederom voor 30 juni) The Essential Suit van ST. studio (en dat is sowieso een heel goed idee!), dan is de Samsung Galaxy A3 voor maar €100,- van jou. Yassss! Enthousiast geworden en stiekem best wel nieuwsgierig naar wat je voor die €50,- vouchers kunt shoppen of benieuwd naar dat fantastisch mooie pak? Duik dan nu alvast snel de ST. Studio webshop in om je wishlist vast op te stellen. Happy shopping!

Wil je nog meer informatie over die o-zo stijlvolle Samsung Galaxy A5 of deze spectaculaire actie? Dan kun je terecht op de website van Samsung.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer