Compleet stralend met Philips Sonicare

Advertorial

Je beste outfit uit de kast, skinny jeans en een vrouwelijke top, een paar droomschoenen gevonden en je haar gedaan. Een veegje make-up als finishing touch en jouw date-look is klaar. Dat dacht je. Want halverwege de romantische film ontdek je een vriendelijk groen stukje spinazie tussen je tanden bijgestaan door een fijn velletje van een tomaat. In het donker kleuren je wangen rood. Dit nooit weer.

philips

Een look is natuurlijk niet af zonder stralend gebit. Daarom komt Philips nu met de Philips Sonicare technologie die tot 4x zoveel tandplak verwijdert! De expert vertellen ons: De nieuwe Philips Sonicare met zijn gepatenteerde sonische technologie produceert 31.000 borstelbewegingen per minuut. Dit zorgt voor een unieke dynamische vloeistofkracht die zacht en effectief vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt en daarmee je tanden perfect reinigt.

Klinkt heftig, maar met al die technische snufjes wordt je gebit schoner dan ooit te voor en gegarandeerd spinazie en tomaat vrij. Zodat je op je tweede date je tanden bloot kan lachen om je first date fail. Meer weten? Bekijk hier meer informatie over de Sonicare.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Fanny 5 jaar geleden

  merk je echt het verschil?

 • colette 5 jaar geleden

  krijg m thuis gestuurd door buzzer.nl

 • Malou 5 jaar geleden

  Super relaxte tandenborsten! heb m ooooook

 • Claudia 5 jaar geleden

  cooliejoolie

 • Luella 5 jaar geleden

  Haha daar kom ik aan met mijn old school tandenborstel :)

 • Vera 5 jaar geleden

  Ik heb een elektrische tandenborstel van Oral B, maar hoe dan ook, wat een verschil maakt elektrisch poetsen, zeg!

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Ik heb al jaren een electrische tandenborstel... Maar ze komen steeds met beter en nieuwere versies.... Echt goedkoop zijn ze vaak niet. Deze is ook al 200 euro geloof ik.

 • Anne 5 jaar geleden

  Ik heb ook een Phillips Sonicare, geen idee welke.. maar ik wil nóóit weer een ''normale'' tandenborstel!

 • Daphne 5 jaar geleden

  Ze hebben binnenkort ook iets anders voor je tanden van Philips. Namelijk een soort tandenborstel die lucht tussen je tanden door blaast, zodat er meer tandplak wordt verwijderd. Genaamd: Sonicare AirFloss. (Erg handig zo'n vader die bij Philips werkt :D)