Colorblind by Janice

Je kent Janice misschien nog wel uit Project Catwalk. De getalenteerde ontwerper liet gister weer eens zien waarom hij bekend is geworden en Fashionchick.nl was erbij. Door zijn vernieuwende creaties en verrassende kijk op mode. De modeshow werd gehouden in de prachtige tuin van Museum van Loon. De show had een Michael Jackson thema (opening) en ook de muziek voor de show was afkomstig van hem. Jammer voor de modellen want die kregen niets te horen want alleen de bezoekers konden de muziek horen. De show bevatte veel kleur (fluoriserend / neon) en mooie korte creaties die werden versterkt door de pumps van Cafe Moda.

Onder de modellen zaten ook een paar bekende gezichten. Omdat Cafe Moda de schoenen verzorgde bij de show liep ook eliZe mee, en we zagen ook Hind voorbij komen. De creaties waren inderdaad erg kleurrijk en er zaten een paar mooie stukken bij. Echter niet alles was van een kwaliteit die we van Janice gewend zijn.

Beeldmateriaal: Jeroen Snijders

-xoxo-

Anniek

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • gea 7 jaar geleden

  ik vind ze erg leuk, die rode zou ik wel kunnen dragen maar die middelste..................... die vind ik minder flatteus

 • Kim 7 jaar geleden

  Jurkje van Elize erg nice!

 • Debora 7 jaar geleden

  Heel kleurrijk!

 • Hermien 7 jaar geleden

  ik vind de jurk die hind showt mooi, alleen ik vind dat de kleur haar niet zo staat. En ben bang dat dat voor veel mensen geldt.