Clinique Fan? Word 3-stappen coach!

Advertorial

Clinique is zo'n beautymerk dat zo vertrouwd is bij de Nederlandse vrouw dat we ons haast niet voor kunnen stellen dat het ooit niet bestond. Elke beautyliefhebber heeft wel iets van Clinique in haar collectie en het 3-stappen systeem is een cult classic die bij iedereen bekend is. Ben jij een fan van deze gezichtsverzorgingslijn? Dan heeft Clinique nu een hele leuke actie.

Clinique Coach 3-stappen

Word 3-stappen coach!

Vrouwen die hun huid al jaren laten stralen met het 3-Stappen systeem kunnen nu hun liefde delen. Word nu een 3-Stappen Coach en onthul jouw geheim voor een stralende huid. Als coach kun je niet alleen je liefde voor Clinique promoten, maar kun je een hele mooie prijs winnen. Ook winnen als coach gaat bij Clinique in drie stappen. 1. Maak een 3-Stappen Coach profiel aan. 2. Nodig je vriendinnen uit en laat hen de 3-Stappen ontdekken. 3. Verdien samen 7 Badges en vergroot je kansen om een jaar lang Clinique producten en de felbegeerde titel van Clinique 3-stappen ambassadrice in de wacht te slepen!

Clinique favorites

3 stappen zet vette huid3-stappen set Clinique
DE BIJENKORF
€30,50

Eye massageRoze eyeroller
DE BIJENKORF
€30,00
Moisterizing gel

Moisterizing lotion

DE BIJENKORF
€25,45
High impact mascaraHigh impact mascara
DE BIJENKORF
€21,00
Treatment gelSpot treatment
DE BIJENKORF
€17,30
Gloss SuperbalmLipgloss
DE BIJENKORF
€17,00

Ga naar de actiesite, registreer je als 3-Stappen Coach tot en met 26 februari 2012 en doe de 3-Stappen test. Zorg dat je de test met minstens 4 vragen goed beantwoordt en nodig daarna al je vriendinnen uit! Veel succes.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

beauty

Reageer