Fashionnews

Citroën DS3 x Fab.: Win een road trip in de ultieme vrouwenauto

Marissa, 16 januari 2014

Citroën DS3 x Fab.: Win een road trip in de ultieme vrouwenauto

Advertorial

We doen dan misschien ook aan bootcamp, waarderen een dikke vette hamburger op zijn tijd en lachen net zo hard om zijn platte grappen; toch blijven mannelijke auto's niet ons ding. Daarom is er de Citroën DS3 Fab. Wat wil een vrouw in de auto? Fab. en Citroën weten het. De special edition is eigenzinnig, opvallend en volledig gestyled voor de fashionable vrouw. Met Fab. heeft de Citroën DS3 zijn nieuwe match gevonden! Jij maakt nu kans op een mini road trip in deze Fab.-ulouse wagen.

Citroen Fab

STOER, CREATIEF EN OPVALLENDe

De Citroën DS3 is op zich al niet bepaald een alledaagse verschijning. De sportieve en compacte auto is er eentje om verliefd op te worden. Je toert ermee door stad en land. Van werk naar feestje. Van koffiedate naar bezoekje aan het ouderlijk front. En dat allemaal al vanaf €16.340. De Citroën DS3 is niet alleen mooi, maar ook opvallend lief voor het milieu door de zuinige e-HDi motor.

Het succesvolle Nederlandse accessoirelabel Fab. heeft nu -figuurlijk- haar handtekening op de auto gezet. En dat betekent dat al de bekende Fab-details van lederen stoel tot stylish dak de Citroën DS3 sieren. De auto maakt een onmiskenbaar fashionstatement. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt de auto met de Fabulous Road Trip Collection, waardoor je altijd stijlvol onderweg bent. De set met Fab. clutch, aviator zonnebril, ballerina's, sleutelhanger en 'Fabelle' parfum is natuurlijk weer des Fab.'s; glamorous en prachtig.

when fashion drives you

Citroen ds3 fab. auto

Citroen ds3 fab. auto

Citroen ds3 fab. auto

Citroen ds3 fab. auto

Citroen ds3 fab. auto

Citroen ds3 fab. auto

win fabulous roadtrip

Een dagje touren in de Citroën DS3 Fab. klinkt als een droom, maar wel eentje die werkelijkheid kan worden. Maak kans op een road trip langs de favoriete adresjes van Fab. designer Fabienne voor jou en twee vriendinnen. Een volledige dag, verzorgd vanaf de koffie tot aan de cocktail. En ontvang ook nog eens alle drie de exclusieve Road Trip Collection t.w.v. 400,-! Ben jij fan van de Fab. auto en accessoires? Lees dan alles over specificaties van de Citroën DS3 Fab.

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Lees meer