Deal van de week: jeans van Citizens of Humanity

Wie regelmatig Fashionchick bezoekt of VIVA leest, zal het niet ontgaan zijn: de VIVA weekdeal! Dat betekent elke week een andere mooie musthave tegen een zeer scherpe prijs. Ook deze week weer zo'n musthave met een korting waarvan wij zelfs even twee keer met onze ogen moesten knipperen: een jeans van Citizens of Humanity die eerst €240,- was shop je nu voor maar €69,95! Dat is maar liefst 71% korting.

Alleen aan een jeans heb je niet genoeg, daarom shop je de rest van je outfit bij elkaar bij Fashionize. Ook hier hebben we een goede deal voor je weten te regelen, namelijk een kortingscode die 20% korting geeft. Deze code is geldig op de gehele collectie. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

Viva deal van de week

deal van de week: 24 t/m 30 oktober

Viva en Fashionchick is een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.