Christina Aguilera, Royal Desire

Wereldster Christina Aguilera introduceert haar nieuwe parfum, Christina Aguilera Royal Desire. Precies tijdens onze maand van de verleiding brengt Christina een parfum vol elegantie en sensualiteit op de markt. “Met deze geur wilde ik echt een zintuiglijke ervaring creëren en vrouwen de kans geven om zichzelf elke dag te verwennen, zich sexy en mooi te voelen en de sensuele elegantie van een koningin uit te stralen” legt ze uit. Klinkt verleidelijk…

Koninklijk geurtje
Christina Aguilera Royal Desire
is een sensuele mix van citrus, bloemen en musk. Het flesje is weer helemaal in de stijl van Lá Aguilera. Barok, de kleuren chocoladebruin en rosé en een flesje met wel heel vrouwelijke vormen. Christina of niet? Christina’s favoriete designelement is het zilveren bedeltje aan elk flesje. Het bedeltje is er in vier designs. Een hart met een monogram, een waaier, een Franse lelie en een kus. En je kunt hem aan elke ketting of armband dragen.
Bekijk hier de commercial van Royal Desire:
Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Ben jij verleid door dit koninklijke luchtje? Scoor nu gauw een sample of ga naar de winkel voor een flesje voor je zelf. Royal Desireis vanaf oktober te krijgen voor een prijs vanaf € 17,00.

Bekijk hier de andere parfums die op Fashionchick staan
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer