Choose your shoes: 20% extra korting op sale van Ziengs

Advertorial

So many shoes but only two feet! Daar heeft menig vrouw dagelijks mee te maken. Vooral na het zien van de sale bij Ziengs. Om het allemaal nog wat moeilijker - of beter gezegd makkelijker - te maken, geeft Ziengs nu nog eens 20% extra korting op de afgeprijsde artikelen. Booties, laarzen, pumps, sneakers, sandalen; we houden het er maar op dat een vrouw nooit genoeg schoenen kan hebben.

20% extra kassakorting sale ZiengsPerfecte match bij Ziengs

Hoewel de lente in aantocht is, moeten we eerst nog de laatste koude dagen zien te overleven. En dat doen we natuurlijk geheel in stijl. Met de schoenen van Ziengs is er geen excuus meer om op afgetrapte laarzen door te sloffen. Diegene die al een paar schoenen op hun wishlist heeft staan, kan maar beter meteen de pinpas uit haar clutch halen. Met 20% extra korting op de sale, die soms al 70% korting geeft, mòet je ze wel in je online winkelwagentje gooien!

Met het brede assortiment van Ziengs weet je elke outfit tot een perfect match te maken. We spelen niet op safe. Met schoenen van Cellini, Ann Rocks en Tamaris heb je pure eye-cathers aan je voetjes zitten. Gespen, touwtjes en bandjes maken de booties one of a kind. Maak je look compleet met een paar classy schoenen van Ziengs.  

choose your shoes

Cellini enkellaarsCellini BootieZiengs
€ 119,95 € 59,95
Ann Rocks enkellaarsAnn Rocks Ziengs
€ 99,95 € 59,95
Cellini veterbootieCellini Ziengs
€ 99,95 € 79,95
s.Oliver enkellaarss.Oliver Ziengs
€ 59,95 € 49,95
Cellini laarsCellini Ziengs
€ 129,95 € 79,95
Cognackleurige Tamaris bootieTamaris Ziengs
€ 99,95 € 49,95

Met welke schoenen ga jij de laatste koude maanden trotseren? Shop meer Ziengs schoenen online in de Fashion Finder!

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Shop meer van

Ziengs

Reageer