Chillen met die billen zolang het kan

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik merk dat ik de laatste tijd flink aan het cocoonen geslagen ben. En dan bedoel ik: dekentje, Netflix, gordijnen dicht, joggingbroek aan. Dat. Misschien ligt het aan de kou, misschien ligt het aan mijn luiheid. Maar ik geniet er intens van. En waarom ook niet? Over een paar maanden krijgen we het druk genoeg want dan 'moeten' we weer op het terras zitten, naar festivals toe en in het zonnetje socializen. Je snapt: daar kunnen we maar beter zo uitgerust mogelijk aan beginnen. Toch?

FC Weekly Week 4 Hoofdbeeld

Goed, nu moet je niet denken dat ik écht de hele dag op de luie bips zit te bingewatchen. Ik werk diezefde bips er met regelmaat keihard af hier op de Fashionchick redactie. Er zit namelijk weer een hoop aan te komen. Een make-over programma (wie heb jij opgegeven), een nieuw seizoen van Fashionchick: Elke dag een look én een hele berg events. Dus, chillen met die billen zolang het kan. En dan: knallen!

De week van Fashionchick in foto's

FC Weekly Week 4 1

L Niets zo fijn als na een dag hard werken lekker in bad plonzen... Toch?
R Tja, er moet ook tijd zijn voor een selfie tussendoor. 

FC Weekly Week 4 2

L En nóg een selfie...
R Hoe mooi is Amsterdam? 

FC Weekly Week 4 3

L Heb je het al gezien? De favoriete items van Ellen staan vanaf nu elke week in VIVA en shop je bij ons in de Styleguide!
R Super blij met m'n pak! 

FC Weekly Week 4 4

L Pink hair, don't care...
R Volgens mij is dit de favo look van Ellen: flared broek, puntige laarsjes en een camel coat. Love it! 

FC Weekly Week 5

L Snack time!
R Heeft het gevroren? Dan vind je de familie Bensen op het ijs! 

FC Weekly Week 6

L It's confession time! Nu op YouTube: Fashionchick's Confession Box. Ellen en ik geven antwoord op álle vragen die we uit de doos trekken. Kijken dus!
R Zo hoort een zondag te beginnen...

Happy weekend! 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.