Chicks for chicks!

Fashionchick.nl staat de hele maand mei in het teken van eerlijke mode. Wij willen de vrouwen van Nederland graag bewust maken van een geweldig inititatief, het ‘Because I am a Girl-concert’. Meisjes in ontwikkelingslanden hebben vaak een rotleven. Miskend, mishandeld en misbruikt. Alleen omdat ze een meisje zijn.

Jij kunt daar iets aan doen! Want als je je aansluit bij de 'Because I am a girl' campagne van Plan Nederland geef je deze meisjes een toekomst.

Shirt concertkaartje

Bij deze campagne hoort een t-shirt. Niet zo maar een t-shirt, maar een statement! 
Als je 'm draagt laat je zien dat je opkomt voor meisjes in ontwikkelingslanden. Als je dit shirt nu bestelt via www.watmooi.nl, krijg je ook een gratis kaartje voor het Because I'm a Girl concert op 13 juni in Tilburg, met Anouk, Candy Dulfer, DJ Isis en de Dutch Urban Diva's.‘Because I'm a Girl concert op 13 juni in Tilburg, met Anouk, Candy Dulfer, Dj Isis en de Dutch Urban Diva's. Kaartjes voor dit concert zijn niet los te koop. 

Because I am a Girl-fonds

Met de campagne ‘Because I am a Girl’ komt Plan Nederland op voor de rechten van meisjes in ontwikkelingslanden, met projecten die hun levensomstandigheden en toekomstkansen verbeteren. Voor deze projecten is onder andere een speciaal ‘Because I am a Girl’-fonds opgericht. Het grootste gedeelte van de opbrengst van dit t-shirt komt in het Because I'm a girl fonds van Plan Nederland.

RTL Boulevard fan? Dan heb je vast Daphne Bunskoek met het 'Because I am a Girl' shirt gespot op dinsdag 21 mei!

WIN WIN WIN

Ben jij al lid van Fashionchick.nl? Maak nu ook je vriendin lid en maak kans om samen met haar naar het concert (2 shirts  2kaartjes) te gaan! 

Meedoen? Stuur je eigen (profiel)naam en die van je lid gemaakte vriendin shirtmaten door naar ellen@fashionchick.nl.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Vriendinnen uitnodigen via Live Messenger of via losse e-mailadressen..> 

Wil je het shirt meteen bestellenGa dan naar de webshops watMooi.nl..>  
Meer lezen over de actie? Ga dan naar de site van Plan Nederland..>  
Of meer informatie over het concertKlik hier..>

Dorien

PS: Nog geen Fashionchick? Meld je dan hier gratis aan..>

Deze actie is geldig t/m 04 juni.

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Reageer